Skip to main content
Standaard Avatar

Ioann Lobles
Help Ioann Lobles naar een nieuw niveau

 • Talent Profiel
  ID : 669
  Ioann Lobles
  Den Helder
  Noord-Holland
  Nederlands Kampioen U20 1500m, 8e Europees Kampioenschap U20 1500m, 2e Nederlands Kampioenschap U20 10km, 3e Nederlands Kampioenschap U20 1500m

35

Donateur(s)

€ 1085

Gedoneerd

164

Dag (en) verstreken

€ 1000

Doelbedrag
108.5% Gefinancieerd

DONATIE | ATLETIEK | NON-PROFIT


Hallo, ik ben Ioann Lobles en ben 19 jaar. Ik vraag jullie om mij financieel te steunen. Half april zou ik weer graag op trainingsstage willen naar Monte Gorde in Portugal.  In oktober ben ik verhuisd naar Castricum en woon ik op mezelf in een Atletenhuis. Hier in Castricum zit namelijk mijn trainingsgroep Team Distance Runners. Vorig jaar heb ik mijn studie afgerond en ben ik mij volledig gaan focussen op atletiek.  Ik train 8-10 keer in de week en naast sport probeer ik wat bij te verdiene Lees het hele verhaal

Hallo, ik ben Ioann Lobles en ben 19 jaar. Ik vraag jullie om mij financieel te steunen. Half april zou ik weer graag op trainingsstage willen naar Monte Gorde in Portugal. 

In oktober ben ik verhuisd naar Castricum en woon ik op mezelf in een Atletenhuis. Hier in Castricum zit namelijk mijn trainingsgroep Team Distance Runners. Vorig jaar heb ik mijn studie afgerond en ben ik mij volledig gaan focussen op atletiek. 

Ik train 8-10 keer in de week en naast sport probeer ik wat bij te verdienen bij Klaver schoonmaakbedrijf. Ik werk gemiddeld 20 uur in de week, maar ik ben erachter gekomen dat ik het daar niet mee red. Dus daarom vraag ik jullie om hulp. Echt alle kleine beetjes helpen en ben ik onwijs blij mee.

Alvast bedankt,

Ioann Lobles

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Helen € 20 € 20 iDEAL via Mollie
  Rita Wolfgang € 50 € 53 iDEAL via Mollie
  Marjan de Vries € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Nathaly € 15 € 15 iDEAL via Mollie
  Martin de Leeuw € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!