Skip to main content

Isayah Boers
Help Isayah Boers naar het Olympische Spelen 2024 in Parijs

Atletiek
Isayah Boers heeft in totaal
€ 1655 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 729
  Isayah Boers
  Arnhem
  Gelderland
  Halve Finale behaald op EK & WK Junioren op de 100m/ 200m sprint. 3e van Nederland op de 400m sprint (in mij debuut jaar van de 400m). Nederlands u23 record op de 4x100m estafette tijdens het EK u23

Campagne statistieken

€ 1655
27.58%
Donateur(s)
5
Gedoneerd
€ 1655
Dag (en) verstreken
855
Dag(en) te gaan
-736
Doelbedrag
€ 6000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Isayah Boers | WIE BEN IK?: Ik ben Isayah Boers, 22 jaar oud en ik doe nu 12 jaar aan atletiek. Ik woon/train sinds 2020 op Papendal. Sindsd....

WIE BEN IK?:

Ik ben Isayah Boers, 22 jaar oud en ik doe nu 12 jaar aan atletiek. Ik woon/train sinds 2020 op Papendal. Sindsdien ben ik ook overgestapt van de korte sprint (100m & 200m) naar de wat langere sprint, de 400m. De reden dat ik de overstap heb gemaakt is omdat ik mogelijkheden zag om mij te kwalificeren voor de Olympische spelen in Tokio, die toen uiteindelijk een jaar werden opgeschoven vanwege corona. Voor mij was dit echter geen probleem (dacht ik) omdat ik me nog kan ontwikkelen op deze nieuwe afstand. Ondanks dat het mijn debuut-jaar was op de 400m heb ik snel progressie geboekt en werd ik 3e op de Nederlandse Kampioenschappen en liep ik een tijd van 45,99s. Waarmee ik dus al een basis-positie had gekregen als de spelen wel door gingen. Voor mijn prestaties dat jaar kreeg ik ook een A-status (stipendium). Ik was om die reden heel gemotiveerd tijdens mijn voorbereiding voor het seizoen 2021 en de spelen die waren opgeschoven. Helaas kreeg ik al heel vroeg in het seizoen last van een liesblessure, die maar niet snel beter wilde worden. Toen ik daar bijna vanaf was kreeg ik ook een stressfractuur in mijn kuitbeen, dit heeft mijn weg naar de spelen in Tokio helemaal omgegooid. De Nederlandse Kampioenschappen 2021 in Juni waren mijn laatste kwalificatie mogelijkheid en tevens mijn eerste wedstrijd terug van blessure. Ik kon gelukkig weer lopen maar was niet fit genoeg om hard te lopen, zo werd ik 7e in de finale en werd ik dus niet geselecteerd voor de spelen & heeft de bond mijn A-status weer ingetrokken. In het naseizoen kwam ik weer op mijn oude niveau en heb ik desondanks alle tegenslagen nog steeds een persoonlijk record gelopen 45,92! 

MIJN DOEL:

Ik ben nu hard aan het trainen voor de komende toernooien (EK's & WK's) met als lange termijn doel de Olympische Spelen 2024 in Parijs, wat heel haalbaar is.

WAAROM HEB IK JULLIE SUPPORT NODIG?:

Om mijn droom te realiseren is het belangrijk dat ik op trainingsstages ga, naar het buitenland. Wij hebben heel veel profijt van het warme weer, kunnen maximaal trainen en er is vooral minder risico op blessures. Zo'n trainingsstage kan best prijzig zijn omdat de vlucht betaald moet worden, faciliteiten ter plekke, fysio/ masseur die meegaat & vervoer etc. Daarnaast gebruik ik heel veel supplementen om mijn gezondheid en belastbaarheid omhoog te krijgen. Dit zijn de 2 grote factoren die mij kunnen helpen op weg naar Parijs 2024. Momenteel werk ik ook parttime bij de Runner's World in Arnhem (naast dat ik een fulltime programma draai op Papendal) om mij daarbij te helpen. Maar dat is nog lang niet genoeg & ik moet vaak ook een deel van mijn rust opofferen, wat voor een topsporter heel belangrijk is natuurlijk. Jullie kunnen mij enorm helpen door een donatie te doen om mijn droom te doen verwezenlijken. Ik hoop op jullie steun! 

Groetjes,

Isayah Boers

Bent u een bedrijf of kent u iemand met een bedrijf dat graag wil sponsoren, laat het me dan weten. Dan bekijken we de mogelijkheden die voor het bedrijf aantrekkelijk zijn. Stuur een mailtje naar:

Bedankt voor de support!
Isayah Boers

Help Isayah Boers naar het Olympische Spelen 2024 in Parijs

5

Donateur(s)

€ 1655

Gedoneerd

855

Dag (en) verstreken

€ 6000

Doelbedrag

DONATIE | ATLETIEK | NON-PROFIT


WIE BEN IK?: Ik ben Isayah Boers, 22 jaar oud en ik doe nu 12 jaar aan atletiek. Ik woon/train sinds 2020 op Papendal. Sindsdien ben ik ook overgesta ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 1500   Beste Isayah, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière! 
Isabella Israel € 13    
Ro Israel € 37    
Joop Lever € 100    
Anonieme donateur € 5    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!