Skip to main content
Standaard Avatar

Ise van Bommel
Help Ise van Bommel haar karate-droom te verwezenlijken

 • Talent Profiel
  ID : 1622
  Ise van Bommel
  Rhenen
  Utrecht
  Open Nederlands Jeugd Kampioenschap 1ste (2022), Nederlands Kampioenschap 2de (2022) & 3de (2023), Rheinland-Pfalz Open Duitsland 3de (2024), Lion Cup Luxemburg 2de (2024)

22

Donateur(s)

€ 1517

Gedoneerd

23

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag
30.34% Gefinancieerd

DONATIE | KARATE | NON-PROFIT


Mijn naam is Ise van Bommel (13 jaar). Ik woon in Rhenen en ga na de zomer naar de tweede klas van het VWO op het Rembrandt College in Veenendaal. Karate is mijn passie, mijn leven. Mijn droom is om deel te nemen aan Europese en Wereld Jeugd Kampioenschappen Karate. Dit is ook mijn ambitie. Uiteindelijk wil ik de top behalen. Hiervoor train ik vijf keer per week; vier keer bij BVL Fighting in Geldermalsen en wekelijks bij de Nederlandse jeugdselectie in Rotterdam. Helpt u mij mijn karate-droom Lees het hele verhaal

Mijn naam is Ise van Bommel (13 jaar). Ik woon in Rhenen en ga na de zomer naar de tweede klas van het VWO op het Rembrandt College in Veenendaal. Karate is mijn passie, mijn leven.
Mijn droom is om deel te nemen aan Europese en Wereld Jeugd Kampioenschappen Karate. Dit is ook mijn ambitie. Uiteindelijk wil ik de top behalen. Hiervoor train ik vijf keer per week; vier keer bij BVL Fighting in Geldermalsen en wekelijks bij de Nederlandse jeugdselectie in Rotterdam.

Helpt u mij mijn karate-droom waar te maken?

Mijn weg
Op mijn zesde ben ik begonnen met karate; onschuldig, stoeien met de jongens. De eerste jaren deed ik alleen wedstrijdjes binnen clubverband. In 2022 vocht ik mijn eerste nationale wedstrijd, eind van datzelfde jaar deed ik voor het eerst mee aan een wedstrijd in het buitenland. Ik bleek talent te hebben. En passie. Inmiddels kan ik zeggen dat ik niet meer zonder karate kan. Ik hou van de sport. Ik geniet van het harde trainen en de wedstrijden. Afgelopen 2 jaar heb ik veel geleerd en ben ik enorm gegroeid.

Seizoen 2023/2024 draaide ik 20 wedstrijden. 16x behaalde ik het podium; 14x individueel en 2x met een team. Hiervoor reisde ik 15x naar het buitenland; België, Duitsland en Luxemburg.  Ik behaalde individueel 6 gouden, 2 zilveren en 6 bronzen medailles. Daarnaast behaalde ik met teams goud en brons. 

Begin 2024 ben ik toegelaten tot de Nederlandse Jeugdselectie U14. Na mijn prestatie op de Rheinland-Pfalz Open in Duitsland, ben ik uitgenodigd wekelijks mee te trainen met de selectie U16/U18. Inmiddels heb ik een beloftestatus van het NOC*NSF. Ik ben trots deel uit te mogen maken van TeamNL. 

Mijn droom is mijn doel
Mijn doel is om geselecteerd te worden voor het EJK/WJK in 2026. Hiervoor moet ik meer ervaring opdoen, op toernooien van hoog niveau. Deze wedstrijden zijn vaak verder weg, waardoor de kosten enorm toenemen. U moet dan denken aan benzinekosten, vliegtickets en hotelovernachtingen. Hiervoor zoek ik sponsors en donateurs.
Afgelopen seizoen reisde ik bijna 25.000 km voor mijn sport. Hiervan is zo’n 15.000 km naar trainingen en clinics en ruim 10.000 km naar wedstrijden. Dit zijn toernooien in België, Luxemburg en Duitsland. Komend seizoen wil ik ook graag naar toernooien in Berlijn, Hamburg en Kopenhagen. En de echt grote wedstrijden zijn in bijvoorbeeld Spanje, Mexico, Verenigde Arabische Emiraten, Italië en Kroatië. Deze toernooien zijn aangemerkt als meetmomenten door de Nederlandse karatebond. Een goed resultaat op deze wedstrijden is belangrijk om geselecteerd te worden voor de Europese en Wereld Jeugd Kampioenschappen.  

Mijn ouders steunen mij enorm. Zij gaan altijd mee, en ook hun leven staat in het teken van mijn sport. Zo gaan we tijdens de zomer- en kerstvakanties naar een trainingskamp in Duitsland. Ze rijden mij naar elke training en elke wedstrijd.

Helpt u mij om mijn droom te verwezenlijken?

Door middel van sponsoring of uw eenmalige bijdrage kan ik meer toernooien van een hoger niveau doen om de volgende stap in mijn ontwikkeling te maken. Hierdoor blijf ik aansluiten bij de Europese concurrentie.
Ik kan hiervoor – in overleg - ook een tegenprestatie leveren. Bijvoorbeeld door een keer een workshop karate te geven aan kinderen. Laat mij vooral weten wat ik voor u kan betekenen!

Voor vragen of meer informatie ben ik bereikbaar op .

Mijn karate-avonturen zijn te volgen via mijn Instagram-account: karate_ise
https://www.instagram.com/karate_ise/#.
 

Liefs Ise

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Evers Abel € 20 € 20 iDEAL via Mollie
  Beauty 2 You € 10 € 10 iDEAL via Mollie
  Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500 € 250 iDEAL via Mollie
  Fam. Steens € 15 € 15 iDEAL via Mollie
  Bonsai sushi € 150 € 150 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen