Skip to main content
Standaard Avatar

Jason en Nathan Feijen
HELP JASON EN NATHAN FEIJEN NAAR HET IFMA WORLD YOUTH MUAYTHAI CHAMPIONSHIPS 2024 THAILAND

 • Talent Profiel
  ID : 1522
  Jason en Nathan Feijen
  Krimpen aan den IJssel
  Zuid-Holland
  Jason: Belgisch kampioen, New Generation kampioen, zilver op World Grand Slam, brons op EK Muaythai 2023. Nathan: New Generation kampioen, zilver op WK WFMC 2023, zilver op Belgisch kampioenschap

13

Donateur(s)

€ 2920

Gedoneerd

125

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag
58.4% Gefinancieerd

DONATIE | KICKBOKSEN | NON-PROFIT


Hallo allemaal, Wij zijn Jason en Nathan Feijen, twee broers van 13 en 11 jaar oud met beide een passie voor Muaythai. Wij trainen 4/5 keer per week om zo goed mogelijk te worden. Tot onze grote trots zijn wij beiden geselecteerd door Muaythai Organisatie Nederland om Nederland te vertegenwoordigen op het IFMA World Youth Muaythai Championships 2024 in Bangkok, Thailand, van 11 tot en met 20 september 2024. Helaas is Nederland één van de weinige landen waarbij deelname aan het WK (nog) ni Lees het hele verhaal

Hallo allemaal,

Wij zijn Jason en Nathan Feijen, twee broers van 13 en 11 jaar oud met beide een passie voor Muaythai. Wij trainen 4/5 keer per week om zo goed mogelijk te worden.

Tot onze grote trots zijn wij beiden geselecteerd door Muaythai Organisatie Nederland om Nederland te vertegenwoordigen op het IFMA World Youth Muaythai Championships 2024 in Bangkok, Thailand, van 11 tot en met 20 september 2024.

Helaas is Nederland één van de weinige landen waarbij deelname aan het WK (nog) niet financieel ondersteund wordt dus daarom hebben wij jullie financiële bijdrage hard nodig!

Het geld dat we gezamenlijk met deze actie ophalen wordt gebruikt voor onze deelname aan het WK (reis, verblijf, inschrijfkosten, trainingen etc.). Wat daar eventueel van overblijft zal worden gebruikt voor onze komende wedstrijden/reizen.

Wil jij ons helpen op weg naar goud en een onvergetelijke ervaring in Thailand?

Steun ons dan door te doneren! Voor sponsoren die meer dan € 250,- doneren reserveren wij een plekje op ons sponsorshirt dat wij zoveel mogelijk zullen dragen.

Alvast bedankt voor alle steun,

Jason en Nathan

P.S.: Via onze socials houden wij jullie op de hoogte.

https://www.instagram.com/jasonfeijen/

https://www.instagram.com/nathanfeijen/

 

 

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Anonieme donateur € 50 € 15 iDEAL via Mollie
  Bram € 50 € 53 iDEAL via Mollie
  Jack en Olivier Adam € 10 € 10 iDEAL via Mollie
  Verdo Staal € 500 € 500 iDEAL via Mollie
  Bert € 25 € 28 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!