Skip to main content
Standaard Avatar

Jay van Elburg
Helpt u Jay naar het 2de jaar Rugby Academy & het NL RUGBYTeam!

 • Talent Profiel
  ID : 751
  Jay
  Groningen
  Groningen
  Rugbywedstrijd
  www.rugbyclubgroningen.nl

5

Donateur(s)

€ 1017

Gedoneerd

515

Dag (en) verstreken

€ 3500

Doelbedrag
29.06% Gefinancieerd

DONATIE | RUGBY | NON-PROFIT


Hallo allemaal:) Ik ben Jay, 12 jaar oud en ik heb een hele grote droom; Ik wil een hele goede *TOP* rugbyer worden en naar het Nederlands team! Als ik daar nog meer geleerd heb en ook ervaring heb opgedaan hoop ik dat ik door andere Rugbyclubs wordt gezien en naar het buitenland kan om daar bij een buitenlandse Rugby Club te rugbyen. Ik zit nu bijna 3/4 jaar op de Rugby Academy. Het is echt ontzettend gaaf en ik ben zo blij dat het vorig jaar gelukt is met de crowdfundingsactie en daarom wil Lees het hele verhaal

Hallo allemaal:)

Ik ben Jay, 12 jaar oud en ik heb een hele grote droom; Ik wil een hele goede *TOP* rugbyer worden en naar het Nederlands team! Als ik daar nog meer geleerd heb en ook ervaring heb opgedaan hoop ik dat ik door andere Rugbyclubs wordt gezien en naar het buitenland kan om daar bij een buitenlandse Rugby Club te rugbyen.

Ik zit nu bijna 3/4 jaar op de Rugby Academy. Het is echt ontzettend gaaf en ik ben zo blij dat het vorig jaar gelukt is met de crowdfundingsactie en daarom wil ik nu weer graag via het Yvonne Van Gennip Talent Fonds een crowdfunding opzetten voor het tweede jaar bij de Rugby Academy.

Toen ik 4/5 jaar was begon in bij de Rugbyclub in Utrecht bij de guppen op zaterdag. Daarna ging ik door naar Turven voor 2 seizoenen om te trainen twee keer in de week en wedstrijden te spelen. Na de Turven ging ik door naar de Benjamins…&

Daarna ben ik bij de Rugbyclub in Groningen begonnen waar ik nu met heel veel plezier train bij de Cubs voor het 1ste seizoen nu en doe mee aan alle wedstrijden en meer.  

Nu zit ik in de eerste klas van de middelbare school en als ik naar de 2de ga heb ik weer centjes nodig om naar de Rugby Academy (RANO) te kunnen en daar komen dan ook weer de kosten bij voor het reizen & kleding.

Ik heb de afgelopen jaren ook elke keer voor mijn verjaardag gevraagd of familie en vrienden mij misschien wilde helpen om het geld bij elkaar te krijgen voor de Rugby Academy omdat ik ook al heel erg lang weet dat dit mijn droom en doel is.

De RANO is een Rugby Academy waar ik elke ochtend start met trainen voor dat ik naar de Topsport Talentschool ga en zo kan ik Topsport en school combineren. Ik heb er echt alles voor over om mijn droom te bereiken! 

Als u geïnteresseerd bent en mij zou willen zien spelen bent u van harte welkom bij een wedstrijd! Ook zou ik u online meer willen vertellen over Rugby en u de spelregels uit willen leggen.

Zou u mij willen helpen om mijn droom te bereiken? Elke donatie is welkom, alvast heel erg bedankt!

Met vriendelijke groet,

 

Jay van Elburg  

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Sporthal de Spil € 204 € 204 iDEAL via Mollie
  Prins € 112 € 112 iDEAL via Mollie
  Anneleen € 111 € 112 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 10 € 178 iDEAL via Mollie
  Ener IT € 200 € 200 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen