Skip to main content

Jesper Pattipeilohy
Help je mee om Jesper Pattipeilohy naar het jeugd EK in Rimini te gaan?

Gymnastiek - Trampoline
Jesper Pattipeilohy heeft in totaal
€ 5295 opgehaald met 4 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 808
  Jesper Pattipeilohy
  Apeldoorn
  Gelderland
  Onlangs winnaar in mijn leeftijdscategorie op de Dutch Trampoline Open, net als in 2021. 2020 winnaar op het NK individueel. Neder landskampioen 2022

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
791
Dag(en) te gaan
-717
Doelbedrag
€ 2750
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Jesper Pattipeilohy | Hallo! Even voorstellen: ik ben Jesper Pattipeilohy, 14 jaar en ik zit in de 2e klas van het Veluws College Walterbosc....

Hallo!

Even voorstellen: ik ben Jesper Pattipeilohy, 14 jaar en ik zit in de 2e klas van het Veluws College Walterbosch in Apeldoorn.
Nadat ik eerst een aantal jaar heb gevoetbald verhuisden we 5 jaar geleden naar een nieuw huis met een trampoline in de tuin. Vanaf de eerste dag ging ik trucjes oefenen met mijn vriendjes en mijn zusjes. Omdat ik het super leuk vond ging ik ook kijken in de hal. En vanaf dat moment ben ik niet meer gestopt. Ik ging wedstrijden springen en sinds 3 jaar spring ik in de ere-divisie. Op het laatste NK werd ik individueel 1e en tweede met synchroon springen. 
Op dit moment train ik 9-12 uur per week met mijn trainster Melissa Nazar en mijn trainingsgroep.
Afgelopen maart werd ik 1e op de Dutch Trampoline Open. En nu hoop ik me te kwalificeren voor het jeugd EK in Rimini in juni 2022. Op zaterdag 16 april weet ik of ik door ben.
Omdat we vanuit de gymnastiekbond geen financiële ondersteuning krijgen zijn de kosten van de reis, de kleding en het toernooi voor mijn ouders. Wie wil ze helpen om mijn deelname aan het toernooi te bekostigen? Ik ben blij met elke donatie.

Alvast bedankt!
Jesper

 

Bedankt voor de support!
Jesper Pattipeilohy

Help je mee om Jesper Pattipeilohy naar het jeugd EK in Rimini te gaan?

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

791

Dag (en) verstreken

€ 2750

Doelbedrag

DONATIE | GYMNASTIEK - TRAMPOLINE | NON-PROFIT


Hallo! Even voorstellen: ik ben Jesper Pattipeilohy, 14 jaar en ik zit in de 2e klas van het Veluws College Walterbosch in Apeldoorn.Nadat ik eerst e ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.