Skip to main content

Edie Markon
Help je mij mee tot aan de Nationale selectie?

Skiën - Snowboard Slopestyle
Edie Markon heeft in totaal
€ 220 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1005
  Edie Markon
  Brunssum
  Limburg
  4e Nederlandse Kampioenschappen 2022

Campagne statistieken

€ 220
4.40%
Donateur(s)
11
Gedoneerd
€ 220
Dag (en) verstreken
567
Dag(en) te gaan
-538
Doelbedrag
€ 5000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Edie Markon | Haii iedereen, Wat leuk dat ik even je aandacht mag krijgen en mijn talentboek doet bezoeken. Ik ben Edie, 12 jaar ( bijna 13....

Haii iedereen,

Wat leuk dat ik even je aandacht mag krijgen en mijn talentboek doet bezoeken.

Ik ben Edie, 12 jaar ( bijna 13 :) ). Mijn grote passie en liefde is snowboarden. Niet zomaar snowboarden, maar freestyle snowboarden. Hoe gekker, hoe liever. Mijn favoriete trics zijn dan ook alle flipjes die je bedenken kan. 

Ik snowboard pas 2,5 jaar en kwam al heel snel bij Shredmasters terecht. Daar groeide ik binnen een jaar door naar het interne talentteam en werd vorig jaar geselecteerd door de NSKIV voor de Nederlandse jeugdselectie ( TeamNL ). Hier ben ik een zogenaamde potentiaal en draag de belofte status. Dit betekend dat ik potentieel ben om vanaf mijn 16e officieel geselecteerd te worden en onderdeel mag zijn van TeamNL. Dit is natuurlijk ook mijn grote droom die ik hoop te kunnen waarmaken. Want zo kan ik mijn doelen zoals de Olympische spelen, X-Games en een worldcup makkelijker behalen. 

Maar even terug naar wie ik ben en hoe mijn dagen uitzien :). Ik zit in Sittard op een middelbare Loot-school. Dat betekend dat ik iedere dag met het openbaar vervoer naar school reis. Mijn dag begint altijd om 06.30 om, alleen zo kom ik op tijd. Zodra de school uit is, dan heb ik niet veel tijd te verliezen om op tijd terug thuis te zijn. Wij trainen vast 4x in de week in Landgraaf, hier ligt de grootste indoor sneeuwhal van Europa. Dan is er meestal nog een extra training, een fysieke training en fysio. Als dit allemaal gedaan is, oefen ik thuis ook nog eens dagelijks op de trampoline en doe balansoefeningen. Maar Nederland is helaas geen land waar bergen en sneeuw tot onze natuur behoren. Dat betekend dat wij veel naar het buitenland afreizen om onze trainingen nog veel meer te verbeteren.

Vorig jaar ben ik bijna 13 weken van huis weggeweest. Dit is natuurlijk echt enorm te gek. We reizen af naar de mooiste gletsjers van Oostenrijk, de mooie strektes van Zwitserland, Frankrijk. Ik verheug mij ook iedere keer weer zo waanzinnig om weer te mogen en kunnen gaan.  Maar om dit te kunnen doen is heel veel geld nodig.  Voor onze sport bestaan geen subsidie regelingen en alles wordt door mijn thuis betaald.  Mijn trainingsseizoen vorig jaar heeft bijna €14.000,- gekost. Vanaf dit trainingsseizoen gaan ook internationale wedstrijden erbij komen, hier verheug ik mij enorm op. Deze wedstrijden heb ik nodig om mij uiteindelijk te mogen kwalificeren voor Europa cups. Deze kwalificaties zijn op zijn beurt weer nodig om mijn doel waar te kunnen maken, zonder deze kwalificaties kun je eigenlijk niet geselecteerd worden.

 

Helpen jullie mij mee om mijn droom en doel waar te maken?

Alle kleine beetjes helpen :):) maar, uiteraard zijn ook grotere donaties van harte welkom.

Zouden jullie graag een donatie willen doen als zijnde sponsor, dan is er altijd mogelijkheid voor reclame op mijn snowboardkleding en/of snowboard. Hiervoor mogen jullie contact opnemen via mijn Instagram account.

Willen jullie mijn sport loopbaan volgen? en niets missen van mijn avonturen? Volg mij dan op: 

https://instagram.com/shreddie_shredmasters

 

Voor nu, ontzettend bedankt voor het lezen van mijn sportprofiel :)

Sportieve groetjes,

Edie 

 

Bedankt voor de support!
Edie Markon

Help je mij mee tot aan de Nationale selectie?

11

Donateur(s)

€ 220

Gedoneerd

567

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | SKIëN - SNOWBOARD SLOPESTYLE | NON-PROFIT


Haii iedereen, Wat leuk dat ik even je aandacht mag krijgen en mijn talentboek doet bezoeken. Ik ben Edie, 12 jaar ( bijna 13 :) ). Mijn grote passi ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Y. Oostdijk € 10    
Gina Presenza € 50   Zet hem op lieffieee 
Danny en Sabrina van Drongelen € 25   We zijn trots op je Edie🥰!! Dikke kus van Ome Danny en tante Sabrina  
Peter Laumans € 25   Veel succes Edie ! 
Siem Essers € 5   Succes vriend💪🙏 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!