Skip to main content

Jens Halfweeg
Help Jens Hard Gaan op de Langebaan

Schaatsen - Langebaan
Jens Halfweeg heeft in totaal
€ 428 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1602
  Jens Halfweeg
  Den Oever
  Noord-Holland
  5e plaats NK Sprint (500-1000m) te Hoorn 2024, 4e plaats NK Supersprint (100-300m) te Tilburg 2024, 2e plaats NK Supersprint (100-300m) te Alkmaar 2022
  https://www.schaatsacademienoordwest.nl/

Campagne statistieken

€ 428
14.27%
Donateur(s)
10
Gedoneerd
€ 428
Dag (en) verstreken
19
Dag(en) te gaan
194
Doelbedrag
€ 3000

Crowdfunding Campagne voor Jens Halfweeg | Even voorstellen  Hallo mijn naam is Jens Halfweeg ik ben 17 jaar en de afgelopen 2 jaar heb ik geschaatst bij de West-Frie....

Even voorstellen 

Hallo mijn naam is Jens Halfweeg ik ben 17 jaar en de afgelopen 2 jaar heb ik geschaatst bij de West-Friese schaatsselectie te Hoorn. Door mijn goede ontwikkelingen en prestaties van het afgelopen jaar ben ik uitgenodigd voor het KNSB Talenten Team Noordwest (KTT).

Dit is een hele mooie vervolg stap om mijn doel als professioneel schaatser te worden waar te maken. Hiervoor ben ik opzoek naar supporters die mij willen ondersteunen in de weg daar naar toe.

Ontwikkeling 

Op 7-jarige leeftijd ben ik begonnen met schaatsen. Schaatsen zit echt in onze familie en het was ook niet verrassend dat ik in aanraking kwam met deze geweldige sport. Mijn eerste schaats-ervaringen waren tijdens schoolschaatsen, maar al snel wilde ik meer en besloot ik mij aan te melden bij STG Koggenland om bij deze ijsclub te trainen en deel te nemen aan wedstrijden. Tot op de dag van vandaag ben ik daar nog steeds lid.

Het besef dat ik goed was in schaatsen, was pas toen ik als pupil A (12-13 jaar) de kans kreeg om deel te nemen aan het Nederlands Kampioenschap voor pupillen. Dat was het moment waarop ik het schaatsen nog leuker begon te vinden. Het volgende schaatsseizoen kreeg ik een uitnodiging om deel uit te maken van de West-Friese C-selectie op de ijsbaan in Hoorn. Het was een geweldige kans om mezelf verder te ontwikkelen, met goede begeleiding en andere getalenteerde schaatsers waar ik me aan kon optrekken. Bij de West-Friese C-selectie ging ik gericht trainen volgens een schema en stopte ik met voetbal, wat een enorme invloed had op mijn ontwikkeling als schaatser.

Schaatsen is niet zomaar een sport voor mij, het is mijn passie.

Ik houd van schaatsen, omdat het een technische sport is waarbij alles perfect moet kloppen. Juist die uitdaging maakt het zo geweldig om te doen. Het kost veel tijd en energie, maar deze inspanningen zijn het allemaal waard.

Prestaties

Seizoen 2023-2024

5e op het NK Sprint Junioren B op 500-1000m

4e op het NK Supersprint Junioren B op 100-300m 

Seizoen 2022-2023

20e NK allround junioren C 500-1500m 

Seizoen 2021-2022

2e NK Super Sprint junioren C op 100-300m

 

Kan ik op uw steun rekenen?

 

Sporten op het hoogste niveau is supergaaf en mooi om te doen, maar er komen wel veel financiële kosten bij kijken, zoals investeren in de trainingen, selectiekosten, trainingskampen, materiaal, reiskosten.

Met Uw bijdrage kunt U mij helpen om mijn doelen te behalen.

Met de wil die ik heb, mijn doorzettingsvermogen en de steun en support van U geloof ik dat ik mijn doelen kan bereiken en mijn passie voor het schaatsen kan blijven volgen.

  

Gewoon Hard Gaan

Jens Halfweeg

 

 

Bedankt voor de support!
Jens Halfweeg

Help Jens Hard Gaan op de Langebaan

10

Donateur(s)

€ 428

Gedoneerd

19

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Even voorstellen  Hallo mijn naam is Jens Halfweeg ik ben 17 jaar en de afgelopen 2 jaar heb ik geschaatst bij de West-Friese schaatsselectie te Hoo ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Johan & Tamara € 100   Succes Topper! 
Liesie € 20   Jensie onze schaats prof je gaat knallen pikie mijn support heb je groeten lies oftewel boer harm potverdomee!!!! 
Schipper Construcie Engineering € 50   Succes Jens 
Evy € 25   Success!! 
Sylvia € 20   Trainse! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.