Skip to main content

Jhéneyo Rommy
Help Jhéneyo naar het internationaal Baseball toernooi in Paradise (Aruba).

Baseball
Jhéneyo Rommy heeft in totaal
€ 1285 opgehaald met 1 campagne(s)

Campagne statistieken

€ 1285
82.90%
Donateur(s)
11
Gedoneerd
€ 1285
Dag (en) verstreken
409
Dag(en) te gaan
-369
Doelbedrag
€ 1550
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Jhéneyo Rommy | Mijn naam is Jhéneyo (J.Neyo). Ik speel baseball (Honkbal). In oktober 2022 heb ik de overstap gemaakt naar een nieuwe clu....

Mijn naam is Jhéneyo (J.Neyo).

Ik speel baseball (Honkbal).
In oktober 2022 heb ik de overstap gemaakt naar een nieuwe club met meer groei en mogelijkheden “Eurostars” waarin ik nu ook landelijke wedstrijden speel op eersteklas niveau. Met dit team train ik 2x per week en hebben we in het weekend wedstrijden.

Daarnaast heb ik van oktober 2022 tot januari 2023 try-outs gedaan voor de “Future Stars Baseball academy” die elk jaar met verschillende travel teams toernooien spelen in het buitenland, wat voor iedere speler een mooie ervaring en het uiteindelijke doel is.

Nu ben ik pas 12 jaar (op 5 juni 2023 dan) en ben ik geselecteerd (U12) om het grootste jeugdtoernooi van de Caribbean “Baseball in paradise “ een toernooi van 9 dagen, te gaan spelen op Aruba onder de Nederlandse vlag. Hier werk ik keihard voor door 3x per week te trainen.(Bedraagt €1900 incl. ticket, hotel, eten, drinken, vervoer, trainingen enz).

Tijdens dit toernooi spelen we tegen teams vanuit de hele wereld en zijn ook Baseball scouts vanuit het MLB en Colleges vanuit de US aanwezig. Een mooie kans om mezelf gezien te laten worden dus.

Mijn doel is om uiteindelijk in het MLB te spelen en het zou geen kwaad doen een college beurs te krijgen om in de US te studeren en spelen.

 

Ook ben ik in de selectie gevallen voor de European Draft series en mag ik meedoen met het U15 team. Dit toernooi vindt plaats in de laatste week van juli 2023 en spelen we tegen verschillende jeugdteams uit heel Europa. (Bedraagt €250 incl. uniform enz). Ook tijdens de deze “draft series” zullen de scouts aanwezig zijn. Aldus een mooie kans om mijn talent voor zich te laten spreken en me warm te maken voor het toernooi op Aruba. 

 

Daarnaast ben ik ook bezig met de try-outs voor de NK Little league baseball team van Rotterdam. Mocht ik de selectie halen dan hebben we op 27, 28 en 29 mei ons toernooi. Als we die winnen gaan we naar Polen om het EK te spelen en het WK is dan in de US.

Dit staat hoog op mijn lijstje voor 2023/2024 maar…. Dat is nog even afwachten. En voor me duimen is ook support. Spannend.

 

Help je mij ook naar de top?

De donaties zullen mijn mama helpen mijn droom waar te maken.

Baseball in paradise €1900

European draft €250

Alle beetjes helpen!

En er moet uiteraard geïnteresseerd worden in bijhorende Tenues en Baseball equipment.

 Wat doe ik voor jou?

-Stinkend mijn best om te winnen en er te komen (MLB) natuurlijk.

-Daarnaast gaan wij een Tshirt laten drukken met alle namen die mij gesponsord hebben. Die ik met alle trots zal dragen op Aruba.

Ps. Wil je mij in actie zien? 
Dat mag, kom gerust een keer naar een wedstrijd kijken. Wie weet vind die plaats in jou stad? 

Anders ook te volgen op mijn Instagram J.Neyo56.

Bedankt voor de support!
Jhéneyo Rommy

Help Jhéneyo naar het internationaal Baseball toernooi in Paradise (Aruba).

11

Donateur(s)

€ 1285

Gedoneerd

409

Dag (en) verstreken

€ 1550

Doelbedrag

DONATIE | BASEBALL | NON-PROFIT


Mijn naam is Jhéneyo (J.Neyo). Ik speel baseball (Honkbal). In oktober 2022 heb ik de overstap gemaakt naar een nieuwe club met meer groei en mogeli ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
M Rommy € 15   Ik ben trots op je ! 🤗😘❤️ 
Sindy € 20   Succes en dat je je doelen en wensen mag behalen. Sindy  
Anonieme donateur € 20    
Orsine Daan € 5    
Cynthia Burgzorg € 50   Mooie dromen om waar te maken. Heel veel Succes! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!