Skip to main content
Standaard Avatar

Jesper Pattipeilohy
Help jij mij mee naar het jeugd WK trampolinespringen in Birmingham?

 • Talent Profiel
  ID : 808
  Jesper Pattipeilohy
  Apeldoorn
  Gelderland
  Onlangs winnaar in mijn leeftijdscategorie op de Dutch Trampoline Open, net als in 2021. 2020 winnaar op het NK individueel. Neder landskampioen 2022

39

Donateur(s)

€ 1712

Gedoneerd

407

Dag (en) verstreken

€ 2750

Doelbedrag
62.25% Gefinancieerd

DONATIE | GYMNASTIEK - TRAMPOLINE | NON-PROFIT


Help jij mij mee naar het jeugd WK trampolinespringen in Birmingham?     Hallo, mijn naam is Jesper, ik ben 15 jaar oud en ik heb mezelf dit jaar opnieuw gekwalificeerd voor het jeugd-Wereldkampioenschap (WAGC). Dit zal worden gehouden van 16 t/m 19 november in Birmingham (GB). Met steun van veel familie, vrienden en kennissen kon ik in 2022 ook meedoen, daar ben ik nog steeds erg blij mee en dankbaar voor. Net als vorig jaar ga ik de komende maanden hard trainen om weer een nieuwe oefening Lees het hele verhaal

Help jij mij mee naar het jeugd WK trampolinespringen in Birmingham?    

Hallo, mijn naam is Jesper, ik ben 15 jaar oud en ik heb mezelf dit jaar opnieuw gekwalificeerd voor het jeugd-Wereldkampioenschap (WAGC). Dit zal worden gehouden van 16 t/m 19 november in Birmingham (GB).

Met steun van veel familie, vrienden en kennissen kon ik in 2022 ook meedoen, daar ben ik nog steeds erg blij mee en dankbaar voor. Net als vorig jaar ga ik de komende maanden hard trainen om weer een nieuwe oefening te springen. Mijn doel is om in mijn oefening 2 keer een driedubbele salto (triffis) te gaan doen.

Ook dit jaar kost deelname veel geld, denk aan de inschrijfkosten, reis- en verblijfkosten voor mijzelf en de trainers. Jammer genoeg wordt dit niet ondersteund vanuit de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie.
Daarom zoek ik mensen die mij willen steunen, elk bedrag is welkom en wordt zeer gewaardeerd. Of misschien weet je iemand die een bedrijf heeft en een sporter zoekt om te sponsoren. Laat het me in dat geval weten, dan neem ik contact op.

Vorig jaar heb ik een paar keer een clinic gegeven in ruil voor een donatie. Dat kan ik weer doen, laat het me weten als ik iets voor jou of een groep kan organiseren.

Ik zal mijn uiterste best doen om jullie trots te maken en zal jullie op de hoogte houden van mijn avontuur!

Alvast veel dank en sportieve groet,

Jesper
Instagram: jesper_pattipeilohy

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Hans en Anja € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Jens & Amber € 15 € 15 iDEAL via Mollie
  Papicolor International bv € 750 € 750 iDEAL via Mollie
  Louis € 15 € 15 iDEAL via Mollie
  Janny en Gerrit Westerveld € 100 € 103 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen