Skip to main content
Standaard Avatar

Mika Bison
Help jij mij richting de Top.

Hoeksche Waard
 • Talent Profiel
  ID : 1488
  Mika Bison
  Oud-Beijerland
  Zuid-Holland
  P3 in het Rookie kampioenschap DNRT Peugeot 206 GTI Cup
  www.bison-racing.com

1

Donateur(s)

€ 25

Gedoneerd

148

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag
0.5% Gefinancieerd

DONATIE | AUTOSPORT | NON-PROFIT


Hallo ik ben Mika Bison, bijna 18 jaar oud. Inderdaad ik ben vernoemd naar de bekende racecoureur Mika Hakkinen. Ik race vanaf mijn 8ste jaar in de karts en sinds een paar jaar geef ik kartles bij NXT GP (maar ook privé kartles) en ben ik bij NXT GP marshal. Vorig jaar had ik mijn debuut in de DNRT Peugeot 206 GTI Cup waar ik in mijn rookie klasse de derde plek behaalde.  Dit jaar staat de DNRT Mazda MaX5 Cup op de planning, een nieuwe auto en een nieuwe klasse. Met uw hulp zou ik meer kunnen Lees het hele verhaal

Hallo ik ben Mika Bison, bijna 18 jaar oud. Inderdaad ik ben vernoemd naar de bekende racecoureur Mika Hakkinen. Ik race vanaf mijn 8ste jaar in de karts en sinds een paar jaar geef ik kartles bij NXT GP (maar ook privé kartles) en ben ik bij NXT GP marshal. Vorig jaar had ik mijn debuut in de DNRT Peugeot 206 GTI Cup waar ik in mijn rookie klasse de derde plek behaalde. 

Dit jaar staat de DNRT Mazda MaX5 Cup op de planning, een nieuwe auto en een nieuwe klasse. Met uw hulp zou ik meer kunnen trainen op de Nederlandse, Belgische en Duitse racebanen om mij zo naar de top te rijden. 

Voor dit raceseizoen ben ik minimaal €8000 kwijt, steun jij mij naar de top. Er zijn vele pakketten mogelijk om mij te ondersteunen in mijn tweede autosportjaar. Zelf met de club van 50 rijd je mee op mijn Mazzie. Zie ik jou binnenkort langs de kant staan om mij aan te moedigen. 

 • Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Mw. G. Leijdens € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen