Skip to main content
Standaard Avatar

Senna Bison
Help jij mij richting de Top 5

Hoeksche Waard
 • Talent Profiel
  ID : 1489
  Senna Bison
  Oud-Beijerland
  Zuid-Holland
  P2 Ladies Cup NXT GP SUPER CUP (ps. talent discipline karten = staat er niet tussen in het rijtje vandaar autosport gekozen) / P5 NXT GP Kids Cup en P6 NXT GP Dutch Open 2023
  www.bison-racing.com

1

Donateur(s)

€ 25

Gedoneerd

148

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag
1% Gefinancieerd

DONATIE | AUTOSPORT - KART | NON-PROFIT


Hoi ik ben Senna en 14 jaar oud, ik ben vernoemd naar de beroemde autocoureur Ayrton Senna. In 2016 ben ik gaan indoor karten bij KCR in Roosendaal, door veel te trainen haalde ik in 2017 mijn eerste indoorkart podium (P3). En in 2017 werd ik tweede bij de Formido Talentenscouting bij KCL in Lelystad.  In 2018 kreeg ik andere interesses en ben toen gestopt met karten. Ergens bleef het toch wel kriebelen en besloot ik in 2022 te gaan outdoor karten. In 2023 stond ik aan de start bij de NXT GP Lees het hele verhaal

Hoi ik ben Senna en 14 jaar oud, ik ben vernoemd naar de beroemde autocoureur Ayrton Senna. In 2016 ben ik gaan indoor karten bij KCR in Roosendaal, door veel te trainen haalde ik in 2017 mijn eerste indoorkart podium (P3). En in 2017 werd ik tweede bij de Formido Talentenscouting bij KCL in Lelystad. 

In 2018 kreeg ik andere interesses en ben toen gestopt met karten. Ergens bleef het toch wel kriebelen en besloot ik in 2022 te gaan outdoor karten. In 2023 stond ik aan de start bij de NXT GP Dutch Open in de Honda 9PK cadet. Ik haalde daar de vijfde plek bij de Kids Cup en de zesde plek bij de Dutch Open, bij de dames cup werd ik tweede.

Dit jaar stap ik over naar een andere klasse namelijk de RK1 met 15pk (een nieuwe kart en motor). Ook dit jaar ga ik rijden in de NXT GP Dutch Open. Met uw hulp zou ik meer kunnen trainen om de top 5 te behalen in deze klasse.

Voor een heel seizoen NXT GP Dutch Open en Kids Cup ben ik minimaal €6000 kwijt (ik heb races in Duitsland, België en Nederland). Door uw steun, zou ik meer kunnen trainen op deze banen. Super bedankt voor uw interesse, kijk ook eens op onze website www.bison-racing.com.

Groetjes,

Senna

 

 • Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Mw. G. Leijdens € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen