Skip to main content

Jong Oranje naar het EK Rugby
Help Jong Oranje Rugby U18 naar de EK beker!

Rugby
Jong Oranje naar het EK Rugby heeft in totaal
€ 4649 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1200
  Jong Oranje naar het EK Rugby
  Nederland
  Rugby
  Noord-Holland
  https://www.linkedin.com/company/ek-rugby-2023-u17/

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
6
Dag(en) te gaan
71
Doelbedrag
€ 15000

Crowdfunding Campagne voor Jong Oranje naar het EK Rugby | Het talentenprogramma van Rugby Nederland levert ieder jaar weer meer en betere rugbyspelers. De opgaande w....

Het talentenprogramma van Rugby Nederland levert ieder jaar weer meer en betere rugbyspelers. De opgaande weg op het EK is duidelijk ingezet. De afgelopen twee jaar groeide de U18 lichtingen van de 6e naar de 4e plek. En de U20 lichtingen schopte het zelfs van een 4e plek tot aan Europees Kampioenen!

En ook dit jaar heeft de U18 zich als doel gesteld te blijven verbeteren. De heren U18 (lichting 2006) zijn vol in de voorbereiding op hun EK in november 2024. Het is hun droom om minimaal met eremetaal, maar het liefst met de beker thuis te komen.

Om die droom te realiseren is er nog veel geld nodig. Support jij ons, door te doneren via de crowdfunding actie bij het Yvonne van Gennip Talent Fonds. Alle beetjes helpen!

Het geld dat we inzamelen wordt ingezet om de spelers maximaal te ondersteunen. In de voorbereiding voor teambuildingsactiviteiten, trainingskleding, eventueel vervoer naar oefenwedstrijden en trainingskampen met gewaagde tegenstanders. Maar ook tijdens het EK voor extra krachtvoer, een avond ontspanning of een extra training.

Allemaal zaken die de spelers grotendeels zelf moeten bekostigen. Daarom is alle hulp welkom!! Wij willen de lasten van de ouders van onze Jong Oranje rugbytalenten verlichten, zodat alléén je talent bepaalt wie er meegaat op weg naar het EK.

Help Jong Oranje Rugby U18 naar de EK beker!

Bedankt voor de support!
Jong Oranje naar het EK Rugby

Help Jong Oranje Rugby U18 naar de EK beker!

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

6

Dag (en) verstreken

€ 15000

Doelbedrag

DONATIE | RUGBY | NON-PROFIT


Het talentenprogramma van Rugby Nederland levert ieder jaar weer meer en betere rugbyspelers. De opgaande weg op het EK is duidelijk ingezet. De afg ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!