Skip to main content

Joël Bom
Help Joël Bom naar zijn topsport droom!

Schaatsen - Langebaan
Joël Bom heeft in totaal
€ 2615 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 797
  Joël Bom
  ooltgensplaat
  Zuid-Holland
  3 plaats nk 3km

Campagne statistieken

€ 1615
64.60%
Donateur(s)
18
Gedoneerd
€ 1615
Dag (en) verstreken
744
Dag(en) te gaan
-624
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Joël Bom | Hallo allemaal, Ik zal mij eerst even voorstellen, ik ben Joël Bom,(bijna) 17 jaar en woon in Ooltgensplaat. Schaatsen in de to....

Hallo allemaal,

Ik zal mij eerst even voorstellen, ik ben Joël Bom,(bijna) 17 jaar en woon in Ooltgensplaat. Schaatsen in de top is al sinds mijn 8e een grote DROOM, omdat ik toen voor het eerst op schaatsen stond op de ijsbaan in Dordrecht.

Ik begon mijn schaatsavontuur bij de schaatsvereniging District de Hoeksche Waard op de ijsbaan in Dordrecht, op mijn 12de mocht ik naar Breda, waar ik in de kweekvijver van de schaatsvereniging IJA uit de Alblasserwaard ging schaatsen. Na 2 jaar mocht ik naar de baanselectie van de ijsbaan in Breda. Toen het steeds beter ging, werd ik in april 2021 gevraagd om in het team van KTT Zuid (KNSB Talent Team Zuid) te komen schaatsen.

Omdat we in het KTT zoveel trainingsuren hebben, zit ik op het Johan Cruyff College in Roosendaal. Dit is een school die speciaal gericht is op talentvolle sporters en zij helpen je om je sport intensief te kunnen combineren naast je opleiding. De opleiding die ik volg is sport en coaching.

Dit seizoen was een geslaagd schaatsseizoen, ik heb veel progressie geboekt en mezelf op veel vlakken kunnen verbeteren. Dat mocht resulteren op een 3e plaats op het NK junioren 3000 meter. 

Om deze prestaties verder door te zetten en nog meer te verbeteren, heb ik jullie hulp nodig in het sponsoren van mijn materialen. Want je heb nogal wat materialen nodig, zoals schaatsschoenen, skeelerschoenen, een goede wielrenfiets en ga maar zo door. Daar is veel geld voor nodig, ik werk bij boeren in de buurt wat bij, zoveel als ik kan naast mijn trainingen en mijn ouders "sponsoren" zoveel als mogelijk is.

Bedankt dat u een kijkje op mijn Talentboek wilden kijken en als u wilt sponsoren dan kan dit al vanaf een klein bedrag. Alvast heel erg bedankt.

Groetjes, Joël Bom

 

 

Bedankt voor de support!
Joël Bom

Help Joël Bom naar zijn topsport droom!

18

Donateur(s)

€ 1615

Gedoneerd

744

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Hallo allemaal, Ik zal mij eerst even voorstellen, ik ben Joël Bom,(bijna) 17 jaar en woon in Ooltgensplaat. Schaatsen in de top is al sinds mijn 8e ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Nasreddine Ouchene € 40    
Kraakman Nieuwe-Tonge € 500   Succes Joël! 
Opa en Oma Leijdens € 100   Succes ! 
Ingrid Pegels € 10    
PPA Group € 250    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!