Skip to main content

Joël Bom
help Joël naar de schaatstop

Schaatsen - Langebaan
Joël Bom heeft in totaal
€ 2615 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 797
  Joël Bom
  ooltgensplaat
  Zuid-Holland
  3 plaats nk 3km

Campagne statistieken

€ 1000
33.33%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 1000
Dag (en) verstreken
574
Dag(en) te gaan
-514
Doelbedrag
€ 3000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Joël Bom | Hallo allemaal, Ik zal mij eerst even voorstellen, ik ben Joël Bom, 17 jaar en woon in Ooltgensplaat. Schaatsen in de top is si....

Hallo allemaal,

Ik zal mij eerst even voorstellen, ik ben Joël Bom, 17 jaar en woon in Ooltgensplaat. Schaatsen in de top is sinds mijn 8e al een grote droom. Toen stond ik namelijk voor het eerst op schaatsen op de ijsbaan in Dordrecht.

Ik begon mijn schaatsavontuur bij de schaatsvereniging District Hoeksche Waard op de ijsbaan in Dordrecht, op mijn 12e mocht ik naar Breda, waar ik in de kweekvijver van de schaatsvereniging IJA uit Alblasserwaard ging schaatsen. Na 2 jaar in de kweekvijver mocht in naar de baanselectie van de ijsbaan in Breda. Toen het steeds beter ging, werd ik in april 2021 gevraagd om in het team van KTT Zuid( KNSB Talent Team Zuid) te komen schaatsen. Waar ik nu nog steeds schaats.

Omdat we in het KTT zoveel trainingsuren hebben, is het fijn dat mijn school Curio Breda ( o.b.v. het Johan Cruijff college) mij hier de ruimte voor geeft. Hier volg ik de opleiding plantenteelt.

Afgelopen seizoen was een geslaagd schaatsseizoen, ik heb veel progressie geboekt en mezelf op veel vlakken kunnen verbeteren en dat mocht resulteren in een een 3e plek op het NK junioren op de 3000 meter. Inmiddels is het nieuwe seizoen al weer begonnen en zijn de selectie wedstrijden voor het NK junioren in volle gang. En ga ik er vol voor!

Om mijn prestaties (verder) door te zetten en nog meer te verbeteren, heb ik jullie hulp nodig in het sponsoren van mijn droom. Ook om in mijn materialen te kunnen investeren, want je hebt nogal wat materialen nodig. Zoals een goede wielrenfiets, skeelers, enz. Daar is veel geld voor nodig, ik werk bij boeren in de buurt wat bij, zoveel als ik kan naast mijn trainingen en mijn ouders "sponsoren" zoveel als mogelijk.

Bedankt dat u een kijkje op mijn Talentboek heeft genomen en als u wilt sponsoren dan kan dit al vanaf een klein bedrag. Alvast heel erg bedankt!

Groetjes, Joël Bom

 

 

 

Bedankt voor de support!
Joël Bom

help Joël naar de schaatstop

1

Donateur(s)

€ 1000

Gedoneerd

574

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Hallo allemaal, Ik zal mij eerst even voorstellen, ik ben Joël Bom, 17 jaar en woon in Ooltgensplaat. Schaatsen in de top is sinds mijn 8e al een gr ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Korteweg Bloembollen € 1000    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!