Skip to main content
Standaard Avatar

Jonas Moerbeek
Steun Jonas op weg naar het EJK en WJK in 2024!

Talentboek Amsterdam
 • Talent Profiel
  ID : 1054
  Jonas Moerbeek
  Alkmaar
  Noord-Holland
  8e plaats EJK equipe U17 (2024), 3e plaats NK U17 (2023), T32 ECC Manchester U17 (2022), 1e plaats NK U14 (2021)

5

Donateur(s)

€ 148

Gedoneerd

327

Dag (en) verstreken

€ 1000

Doelbedrag
14.8% Gefinancieerd

DONATIE | SCHERMEN - FLORET | NON-PROFIT


In mijn laatste jaar in de categorie U17 ben ik meer dan ooit gemotiveerd om een mooi seizoen te schermen! Vorig seizoen mocht ik Nederland al eens vertegenwoordigen op het EJK én het WJK. Ik ga er alles aan doen om met de daar opgedane ervaring, dit jaar te gaan knallen! Ik ben Jonas Moerbeek, 16 jaar, meer dan 2 meter lang (!) en floret schermer bij HollandSchermen. Op het EJK 2022 ben ik met het team 9e van Europa geworden. Individueel ging het wat minder goed, en heb ik vooral veel geleerd Lees het hele verhaal

In mijn laatste jaar in de categorie U17 ben ik meer dan ooit gemotiveerd om een mooi seizoen te schermen! Vorig seizoen mocht ik Nederland al eens vertegenwoordigen op het EJK én het WJK. Ik ga er alles aan doen om met de daar opgedane ervaring, dit jaar te gaan knallen!

Ik ben Jonas Moerbeek, 16 jaar, meer dan 2 meter lang (!) en floret schermer bij HollandSchermen. Op het EJK 2022 ben ik met het team 9e van Europa geworden. Individueel ging het wat minder goed, en heb ik vooral veel geleerd. Ik sloot het vorige seizoen af met brons op het NJK. 

Ik volg een strak trainingsprogramma in Alkmaar en in Amsterdam, bij de nationale schermselectie. Voor de kwalificatie voor de Europese Kampioenschappen neem ik deel aan de wedstrijden in het Europees Cadetten Circuit.

Naast mijn schermloopbaan doe ik een VWO-opleiding. Hierdoor heb ik geen tijd voor een bijbaan. Met Talentboek ben ik dan ook op zoek naar sponsoren die mij willen ondersteunen in mijn voorbereiding naar het EJK en WJK 2024.

De schermsport kent helaas (nog) geen financiële ondersteuning van talenten en topsporters. De kosten van het jaarlijkse kwalificatietraject, de trainingen en het schermmateriaal, zo’n € 9000, bekostigen wij dan ook zelf. Omdat ik me wil meten aan de internationale top, stijgen deze kosten flink. Uw donatie nu, zal o.a. worden gebruikt voor de kosten van reis en verblijf, inschrijfkosten, en de begeleidende coach naar kwalificatietoernooien in Europa. Helpt u mij (weer) op weg met een donatie?

Op mijn Facebook- en Instagram-pagina zal ik u op de hoogte houden van mijn activiteiten op de loper!

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Anonieme donateur € 25 € 15 iDEAL via Mollie
  Nel crum € 28 € 31 iDEAL via Mollie
  Miles Balima € 20 € 20 iDEAL via Mollie
  Marina Verwijs € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 25 € 15 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen