Skip to main content

Jonas Moerbeek
Help Jonas naar het EJK in Estland!

Schermen - Floret
Jonas Moerbeek heeft in totaal
€ 2182 opgehaald met 4 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1054
  Jonas Moerbeek
  Alkmaar
  Noord-Holland
  8e plaats EJK equipe U17 (2024), 3e plaats NK U17 (2023), T32 ECC Manchester U17 (2022), 1e plaats NK U14 (2021)

Campagne statistieken

€ 807
94.94%
Donateur(s)
26
Gedoneerd
€ 807
Dag (en) verstreken
453
Dag(en) te gaan
-423
Doelbedrag
€ 850
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Jonas Moerbeek | Ik ben Jonas Moerbeek, 15 jaar, meer dan 2 meter lang (!) en floret schermer bij HollandSchermen. Ik ben blij en trots dat i....

Ik ben Jonas Moerbeek, 15 jaar, meer dan 2 meter lang (!) en floret schermer bij HollandSchermen. Ik ben blij en trots dat ik dit jaar geselecteerd ben om voor Nederland naar het EJK U17 te gaan! Ik heb een strak trainingsprogramma in Alkmaar en in Amsterdam, bij de Nationale schermselectie. Om me te kwalificeren voor de Europese Kampioenschappen neem ik deel aan de wedstrijden in het Europees Cadetten Circuit. In 2021 werd ik Nederlands kampioen floret schermen in de categorie U14. Vorig jaar werd ik in de hogere leeftijdscategorie 5e, en haalde ik bovendien een podiumplek. Een bronzen medaille op mijn tweede wapen, degen.

Naast mijn schermloopbaan doe ik een VWO-opleiding. Hierdoor heb ik vrijwel geen tijd om zelf iets bij te verdienen. Met Talentboek ben ik dan ook op zoek naar sponsoren die mij willen ondersteunen op mijn weg naar het EJK 2023 in Estland en (hopelijk) het WJK 2023 in Bulgarije.

De schermsport kent helaas geen financiële ondersteuning van talenten en topsporters. De kosten van het jaarlijkse kwalificatietraject, de trainingen en het schermmateriaal, zo’n € 9000, bekostigen mijn ouders en ik, zelf. Uw donatie zal worden gebruikt voor de kosten van reis en verblijf, inschrijfkosten, en de begeleidende coach voor het EJK 2023. Dat gaat in totaal om minimaal € 850. Helpt u mij op weg met een donatie?

Op mijn Facebook- en Instagram-pagina zal ik u op de hoogte houden van mijn activiteiten op de loper!

Bedankt voor de support!
Jonas Moerbeek

Help Jonas naar het EJK in Estland!

26

Donateur(s)

€ 807

Gedoneerd

453

Dag (en) verstreken

€ 850

Doelbedrag

DONATIE | SCHERMEN - FLORET | NON-PROFIT


Ik ben Jonas Moerbeek, 15 jaar, meer dan 2 meter lang (!) en floret schermer bij HollandSchermen. Ik ben blij en trots dat ik dit jaar geselecteerd be ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Henrike van de Kraats € 25   Hallo Jonas, Heel veel succes! Geweldige sport. Vriendelijke groet, Henrike (oudste nicht van je moeder aan de Roelofsen-kant) 
Anonieme donateur € 25    
Eef Opperman € 50   Veel plezier en geniet er van (y) 
Riet de Jong € 15   Veel plezier én succes!  
Maartje De jong € 10   Succes Jonas! (En geniet!!!) 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!