Skip to main content

Jonas Moerbeek
Help Jonas naar het EJK in Napels en naar de kwalificatie voor het WJK!

Schermen - Floret
Jonas Moerbeek heeft in totaal
€ 2057 opgehaald met 4 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1054
  Jonas Moerbeek
  Alkmaar
  Noord-Holland
  3e plaats NK U17 (2023), 9e plaats equipe EJK Cadetten (2023), T32 ECC Manchester U17 (2022), 1e plaats NK U14 (2021)

Campagne statistieken

€ 377
25.13%
Donateur(s)
10
Gedoneerd
€ 377
Dag (en) verstreken
32
Dag(en) te gaan
158
Doelbedrag
€ 1500

Crowdfunding Campagne voor Jonas Moerbeek | Ik ben Jonas Moerbeek, 16 jaar, meer dan 2 meter lang (!) en floret schermer bij HollandSchermen. Ik ben blij en trots dat ....

Ik ben Jonas Moerbeek, 16 jaar, meer dan 2 meter lang (!) en floret schermer bij HollandSchermen. Ik ben blij en trots dat ik dit jaar geselecteerd ben om voor Nederland naar het EJK U17 te gaan. En ik ga er allles aan doen om me ook te kwalificeren voor het WJK U17 in Saoedi-Arabië. Op het EJK 2023 ben ik met het team 9e van Europa geworden en ook deed ik namens Nederland in 2023 mee aan het WJK.

Ik volg een strak trainingsprogramma bij HollandSchermen en het Regionaal Trainings Centrum in Alkmaar en in Amsterdam, bij de nationale schermselectie. Voor de kwalificatie voor het EJK nam ik deel aan de wedstrijden in het Europees Cadetten Circuit. In 2024 ben ik gestart met deelname aan Wereldbekertoernooien U20, om me voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Naast mijn schermloopbaan doe ik een VWO-opleiding. Hierdoor heb ik nauwelijks tijd voor een bijbaan. Met Talentboek ben ik dan ook op zoek naar sponsoren die mij financieel willen ondersteunen in mijn route naar het EJK en WJK 2024.

De schermsport kent helaas (nog) geen financiële ondersteuning van talenten en topsporters. De kosten van het jaarlijkse kwalificatietraject, de trainingen en het schermmateriaal, zo’n € 10.000, bekostigen wij dan ook zelf. Omdat ik me wil meten aan de internationale top, stijgen deze kosten flink. Uw donatie nu, zal o.a. worden gebruikt voor de kosten van reis en verblijf, inschrijfkosten, en de begeleidende coach naar het EJK, WJK en de Wereldbekertoernooien. Helpt u mij (weer) op weg met een donatie?

Op mijn Facebook- en Instagram-pagina zal ik u op de hoogte houden van mijn activiteiten op de loper!

Bedankt voor de support!
Jonas Moerbeek

Help Jonas naar het EJK in Napels en naar de kwalificatie voor het WJK!

10

Donateur(s)

€ 377

Gedoneerd

32

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag

DONATIE | SCHERMEN - FLORET | NON-PROFIT


Ik ben Jonas Moerbeek, 16 jaar, meer dan 2 meter lang (!) en floret schermer bij HollandSchermen. Ik ben blij en trots dat ik dit jaar geselecteerd b ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Lefeuvre Sarah € 10   Succes! 
Anonieme donateur € 30    
Opa en Oma € 100   Veel plezier  
Anonieme donateur € 10    
Anonieme donateur € 2    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!