Skip to main content

Jordi Quinten
HELP JORDI QUINTEN KAMPIOEN WORDEN IN DE MAX5 CUP

Autosport
Jordi Quinten heeft in totaal
€ 0 opgehaald met 1 campagne(s)

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
23
Dag(en) te gaan
157
Doelbedrag
€ 15000

Crowdfunding Campagne voor Jordi Quinten | Helpt u mij naar de internationale autosport? Ik ben Jordi Quinten, 21 jaar en na een aantal succesvolle jaren in de karting....

Helpt u mij naar de internationale autosport?

Ik ben Jordi Quinten, 21 jaar en na een aantal succesvolle jaren in de karting maak ik in 2024 de overstap naar de autosport. 

Op zeer jonge leeftijd kwam ik al bijna wekelijks op het circuit om te kijken bij mijn moeder en opa die samen een raceteam runden. Geen wonder dat hier mijn passie en liefde voor autosport is ontstaan. Het raceteam van mijn moeder en opa had als doel jong talent met weinig financiële middelen de kans te geven een carrière in de autosport te starten. Een mooi doel maar juist financiële redenen zorgden er in 2009 voor dat zij gedwongen waren te stoppen. Hierdoor ging ook mijn kans om op jonge leeftijd te starten met karten in rook op.

Door nooit op te geven, hard te werken en de juiste groep mensen om mij heen te verzamelen kreeg ik een aantal jaar geleden alsnog de mogelijkheid om te beginnen met karten. Van het NK ben ik doorgegroeid naar het Benelux Kampioenschap en nu maak ik in 2024 de grote overstap naar de autosport. 

In 2023 heb ik verschillende raceklassen mogen testen waaronder de BMW M240i Cup, de Westfield Cup en de Mazda MX-5 Cup. Hierdoor heb ik gelukkig al heel wat circuit ervaring op kunnen doen en daarnaast heb ik eind vorig jaar mij EU-racelicentie behaald als snelste op de baan!

Wegens budget ga ik in 2024 voor het Rookie kampioenschap strijden in de Max5 Cup. Dit doe ik samen met het succesvolle team VDH Autosport. In de Max5 Cup wordt er gereden met de Mazda MX-5 1.6L type NA. Omdat er met gelijkwaardige auto's wordt gereden, is dit voor mij het ideale kampioenschap om mezelf van de rest te kunnen onderscheiden.

Helaas brengt carrière maken in de autosport ook een hoog budget met zich mee. Een budget wat mijn ouders en ik niet zomaar bij elkaar kunnen rapen. Daarom heb ik uw hulp nodig! Door een donatie te doen via het Yvonne van Gennip Talent Fonds helpt u mij om mijn doelen te bereiken en door te kunnen groeien naar de internationale autosport!

Uw hulp wordt enorm gewaardeerd en om iets terug te kunnen doen heb ik uiteraard een aantal leuke "tegenprestaties" bedacht om u te kunnen bedanken!

Alvast bedankt voor uw support!

Sportieve groetjes,

Jordi

 

Bedankt voor de support!
Jordi Quinten

HELP JORDI QUINTEN KAMPIOEN WORDEN IN DE MAX5 CUP

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

23

Dag (en) verstreken

€ 15000

Doelbedrag

DONATIE | AUTOSPORT | NON-PROFIT


Helpt u mij naar de internationale autosport? Ik ben Jordi Quinten, 21 jaar en na een aantal succesvolle jaren in de karting maak ik in 2024 de overs ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!