Skip to main content

Jules Storms
Help Jules Storms naar het WK hiphop 2024 in Blackpool

Dansen- Streetdance
Jules Storms heeft in totaal
€ 576 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1591
  Jules Storms
  Zwolle
  Overijssel
  Nederlands Kampioenschap 2024 1e solo, Nederlands Kampioenschap 2024 2e duo, Europees Kampioenschap 2024 2e solo
  https://www.youtube.com/@Jules.Storms

Campagne statistieken

€ 576
28.80%
Donateur(s)
16
Gedoneerd
€ 576
Dag (en) verstreken
24
Dag(en) te gaan
60
Doelbedrag
€ 2000

Crowdfunding Campagne voor Jules Storms | Maak kennis met Jules Storms: Nederlands Kampioen Hiphop! Jules Storms is tien jaar oud en heeft een passie die haar hart sne....

Maak kennis met Jules Storms: Nederlands Kampioen Hiphop!

Jules Storms is tien jaar oud en heeft een passie die haar hart sneller doet kloppen: hiphop dansen. Met haar energieke moves en onvermoeibare inzet heeft ze zichzelf naar de top van de Nederlandse hiphop scene gedanst. Dit jaar is ze zelfs gekroond tot Nederlands kampioen in haar categorie solo U12. Maar daar stopt haar succesverhaal niet!

Bij het Europees Kampioenschap heeft Jules laten zien dat ze tot de besten van Europa behoort door een fantastische tweede plaats te bemachtigen. Haar prestaties zijn niet alleen een bron van trots voor haarzelf, maar ook voor haar familie, vrienden en iedereen die haar steunt. Nu staat de volgende grote uitdaging voor de deur: het Wereldkampioenschap in Blackpool, Engeland op 14 t/m 18 augustus 2024.

Het WK is een droom die uitkomt voor Jules. Hier wil ze laten zien wat ze in huis heeft en haar grenzen verder verleggen. Maar om deze droom te verwezenlijken, heeft ze hulp nodig. De kosten voor vervoer, verblijf en inschrijfkosten zijn hoog, en elke bijdrage kan het verschil maken.

Jules is vastberaden om Nederland te vertegenwoordigen en te stralen op het wereldpodium. Met jouw steun kan ze haar weg naar succes voortzetten en laten zien dat dromen werkelijkheid kunnen worden met hard werk en doorzettingsvermogen.

Help Jules om haar droom waar te maken en steun haar reis naar het WK in Blackpool. Elke donatie, groot of klein, brengt haar een stap dichter bij haar doel. Laten we samen ervoor zorgen dat dit hiphop talent kan schitteren op het WK hiphop! Samen kunnen we ervoor zorgen dat Jules niet alleen een kampioen in Nederland is, maar ook op het wereldtoneel!

Steun Jules Storms en help haar de wereld te veroveren met haar dans!

Bedankt voor de support!
Jules Storms

Help Jules Storms naar het WK hiphop 2024 in Blackpool

16

Donateur(s)

€ 576

Gedoneerd

24

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | DANSEN- STREETDANCE | NON-PROFIT


Maak kennis met Jules Storms: Nederlands Kampioen Hiphop! Jules Storms is tien jaar oud en heeft een passie die haar hart sneller doet kloppen: hipho ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Frans en Fenny € 50    
René en Yvon € 25   Succes Jules 
Anonieme donateur € 14    
Anonieme donateur € 5    
Liz kieftenbeld € 7   Succes!! 🩷 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!