Skip to main content
Standaard Avatar

Julia Mahadewsing
Help Julia naar The Crossfit Games

 • Talent Profiel
  ID : 1639
  Julia Mahadewsing
  Vleuten
  Utrecht
  Gekwalificeerd voor het WK CrossFit

38

Donateur(s)

€ 1470

Gedoneerd

17

Dag (en) verstreken

€ 9000

Doelbedrag
16.33% Gefinancieerd

DONATIE | CROSSFIT | NON-PROFIT


Hallo ik ben Julia, Ik ben 15 jaar en heb mij gekwalificeerd voor de Crossfit Games! De Crossfit Games is het WK voor Crossfit dus ik strijd tegen de fitste tieners van de wereld. Dit WK duurt 3 dagen en vindt plaats in Amerika, daarom wil ik geld inzamelen om de trainingen (in Nederland en Amerika) te kunnen betalen maar ook de vliegtickets, hotel en alles wat erbij komt kijken. Toen ik 9 jaar was ben ik begonnen met Crossfit bij Kickstart Crossfit, ik vond het gelijk zo leuk! Een jaar geled Lees het hele verhaal

Hallo ik ben Julia,

Ik ben 15 jaar en heb mij gekwalificeerd voor de Crossfit Games! De Crossfit Games is het WK voor Crossfit dus ik strijd tegen de fitste tieners van de wereld. Dit WK duurt 3 dagen en vindt plaats in Amerika, daarom wil ik geld inzamelen om de trainingen (in Nederland en Amerika) te kunnen betalen maar ook de vliegtickets, hotel en alles wat erbij komt kijken.

Toen ik 9 jaar was ben ik begonnen met Crossfit bij Kickstart Crossfit, ik vond het gelijk zo leuk! Een jaar geleden wilde ik meer uitdaging, beter worden en had ik maar één droom naar de Games te gaan. En die droom heb ik samen met mijn coach waargemaakt. En nu ik zover ben wil ik daar in Amerika op het podium staan!

Super bedankt voor jullie donatie en de steun! Liefs Julia

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Thijs en Bo € 60 € 60 iDEAL via Mollie
  Marloes € 40 € 40 iDEAL via Mollie
  Pauline Hurenkamp -Demarteau € 30 € 33 iDEAL via Mollie
  Opa en oma € 40 € 40 iDEAL via Mollie
  Mila van Leeuwen € 35 € 35 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!