Skip to main content

Keet van Spijker
Help keet alles uit haar zeilcarriere te halen

Zeilen
Keet van Spijker heeft in totaal
€ 4612 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 688
  Keet van Spijker
  Badhoevedorp
  Noord-Holland
  72ste op Ek in Spanje (Cadiz), NK 14 en 3 meisje, Winner team boot gewonnen, 7de in Nieuwpoortweek in België

Campagne statistieken

€ 4612
46.12%
Donateur(s)
71
Gedoneerd
€ 4612
Dag (en) verstreken
503
Dag(en) te gaan
-368
Doelbedrag
€ 10000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Keet van Spijker | Hallo, ik ben Keet van Spijker, 14 jaar oud en zeilen is mijn grote passie. Ik zit elk weekend van ‘s ochtends vroeg tot....

Hallo, ik ben Keet van Spijker, 14 jaar oud en zeilen is mijn grote passie. Ik zit elk weekend van ‘s ochtends vroeg tot het einde van de middag op het water en train ook nog (fysiek) doordeweeks. Sinds 2021 zit ik in het Nederlands Talententeam en behoor tot de top 16 van Nederland. Ik heb hierdoor een belofte status gekregen. In 2021 heb ik het EK in Spanje (Cadiz) gezeild. Het doel is dat ik me dit jaar in mei nog een keer selecteer voor een EK of WK. Daarna stap ik over naar de Ilca, bekend als Laser. Dit is een Olympische klasse, hoop daarin ooit de Olympische spelen te halen. 

Belangrijke evenementen/wedstrijden die dit jaar op de agenda staan zijn:

 • Monaco optimist team race op de Middellandse Zee. Met een team van 4 Nederlandse zeilers komen wij uit voor Nederland en gaan wij de strijd aan tegen 15 andere teams van verschillende landen.
 • Optimist Trophy in Palamos op de Middellandse Zee, waar meer dan 600 zeilers uit verschillende landen aan mee doen. 
 • NK selectiewedstrijden voor EK/WK in Medemblik en Workum.
 • Indien ik geselecteerd wordt voor een EK/WK, is het EK in Griekenland (Thessaloniki) en het WK in Spanje (Costa Brava) aan de Middellandse Zee. Het EK teamzeilen wordt dit jaar in Nederland (Loosdrechtse plassen) georganiseerd.

Deze wedstrijden en trainingen zijn erg duur en onze financiële mogelijkheden zijn beperkt. Ik wil heel graag doorgaan met zeilen op dit niveau. Alleen al de kosten voor een nieuwe boot (Ilca 4) zijn 10 000 Euro. Om dit jaar aan de trainingen en wedstrijden deel te kunnen nemen, maar ook om straks in mei de overstap te kunnen maken naar de Ilca 4, heb ik jullie hulp hard nodig.

Ik ben super gemotiveerd om mijn doelen te behalen en ik train hier met veel plezier en heel hard voor. Ik kan het alleen niet zonder de hulp van sponsoren. Ik zou het dan ook geweldig vinden als u of uw bedrijf mij zou kunnen helpen! 

Keet is een super gemotiveerde zeilster. Zij heeft altijd haar zaakjes op orde. Wij varen bijna ieder weekend en dat moet zij combineren met door de weeks sporten, werk en school. Dat laat weinig tijd over voor andere zaken.  Door haar inzet en bootgevoel maakt zij super mooie stappen. Het is mooi om te zien hoe Keet iedere keer weer mooie stappen maakt. Goed materiaal is van belang. Een zeil gaat maar beperkt mee. Dus vervanging is niet uit luxe maar uit noodzaak. Help Keet zodat zij weer naar een EK of een WK kan. 
~ Maarten Treuren coach ntt (Nederlands talenten team)

U kunt mij volgen op mijn insta account: Keet_vanspijker

Mocht u als bedrijf interesse hebben in sponsoring, zou dat ook geweldig zijn! 

U kunt mij dan mailen op:

Ik neem dan contact met u op. Alvast heel erg bedankt voor uw hulp! 

Met vriendelijke groet,

Keet van Spijker 

Bedankt voor de support!
Keet van Spijker

Help keet alles uit haar zeilcarriere te halen

71

Donateur(s)

€ 4612

Gedoneerd

503

Dag (en) verstreken

€ 10000

Doelbedrag

DONATIE | ZEILEN | NON-PROFIT


Hallo, ik ben Keet van Spijker, 14 jaar oud en zeilen is mijn grote passie. Ik zit elk weekend van ‘s ochtends vroeg tot het einde van de middag op ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière! 
Marjon Kooistra € 250   Succes met het zeilen Keet! We hebben voor 200 euro je 1e optimist overgenomen en je opa en oma hadden gezegd het geld naar jou 
Micky Vroom € 17   Je kan het Keet! Veel liefs van mij  
Henriette Hoogervorst € 25   Heel veel succes Keet! 
Anonieme donateur € 10    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!