Skip to main content

Lara Stofberg
Help Lara Stofberg naar het EK Judo 2023

Judo
Lara Stofberg heeft in totaal
€ 1210 opgehaald met 4 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 644
  Lara Stofberg
  Alkmaar
  Noord-Holland
  https://sports.link/nl/profile/lara-stofberg-qmgbg23i65

Campagne statistieken

€ 405
16.20%
Donateur(s)
6
Gedoneerd
€ 405
Dag (en) verstreken
458
Dag(en) te gaan
-371
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Lara Stofberg | Mijn naam is Lara Stofberg, vanaf het moment dat ik kon staan langs de judomat om mijn broer aan te moedigen wilde ik ook al ....

Mijn naam is Lara Stofberg, vanaf het moment dat ik kon staan langs de judomat om mijn broer aan te moedigen wilde ik ook al op judo. Ik kon niet wachten, uiteindelijk mocht ik op mijn 4e ook deze sport beoefenen. Het zal je dan ook niks verbazen, "Deze sport is mijn passie!"

Mijn grootste doel? Het zou fantastisch zijn als ik in september mee kan doen aan het EK in Portugal. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je je kwalificeren en hiervoor ben ik al aardig op weg. Afgelopen maand ben ik 2e geworden op het NK U18 en ik ben 5e geworden op een Europa Cup in Spanje. 

Om me te plaatsen voor het EK moet ik weer een goed resultaat behalen op de komende Europa Cup in Tsjechie (april) en in Polen (mei). Daar train ik natuurlijk hard voor. In de ochtend en in de middag train ik op wisselende locaties zoals in Alkmaar, Haarlem, Hoorn, Amsterdam of in Papendal. Het meest leer ik van de diverse trainingskampen, zoals afgelopen maand in Spanje en kijk uit naar de komende in Duitsland. Op deze kampen train je met de beste judoka's en krijg je tips van de meest ervaren trainers.

Mijn ouders zijn mijn grootste sponsors, voor het zakgeld van deze reizen werk ik gedurende de zomer als zeilinstructeur in Uitgeest. Met uw bijdrage maakt u mijn deelname aan deze 2 Europese wedstrijden en het trainingskamp mogelijk. Het zou fantastisch zijn om ook het financiële doel om naar het EK te gaan mogelijk te maken.

 

Donatie + tegenprestatie
Wilt u mij een zetje in de goede richting geven? Ben al heel erg blij met elk bedrag die u kan missen. Vanaf een bepaald bedrag wil ik met veel plezier een judo- of krachttraining geven, publiceer ik uw naam op mijn insta of kan u deze bedrukken op een T-shirt die ik tijdens de wedstrijd of een training draag. Neem contact met me op welke eventuele sponsordeal bij u past.


Meer weten?
Heb je vragen over mijn sport of sponsormogelijkheden?
Neem contact met me op:

Lara Stofberg
Tel: 06-538 78 154
E-mail:
Instagram: https://www.instagram.com/larastofberg/


Bedankt voor de support!
Lara Stofberg

Help Lara Stofberg naar het EK Judo 2023

6

Donateur(s)

€ 405

Gedoneerd

458

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Mijn naam is Lara Stofberg, vanaf het moment dat ik kon staan langs de judomat om mijn broer aan te moedigen wilde ik ook al op judo. Ik kon niet wach ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Echte Boter € 250   Lara, Echt heel veel succes met jouw sportieve ambities! Team Echte Boter 
Familie Geuzebroek € 25   Veel succes Lara !  
Herman Schoehuijs € 50   Heel veel succes en zorg ook dat je plezier hebt en geniet! 
Mark Vos € 20   Heel veel succes toegewenst.  
D Vis € 10   Succes 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!