Skip to main content
Standaard Avatar

Lars jansen of lorkeers
Help lars jansen of lorkeers naar de EK/WK BMX 2022

Talentboek OverijsselTalentboek Wielersport
 • Talent Profiel
  ID : 877
  Lars jansen of lorkeers
  nijverdal
  Overijssel
  Aug 2021 Begonnen op het CSE ( center for sports and Education) in Zwolle met als sport BMX .6 de NK BMX KNWU 7de in Finale Europese Ronde Kampen 2022 1/8 ste finale EK BMX Zolder 2021

25

Donateur(s)

€ 397

Gedoneerd

766

Dag (en) verstreken

€ 1000

Doelbedrag
39.7% Gefinancieerd

DONATIE | WIELRENNEN - BMX | NON-PROFIT


Hallo mijn naam is Lars Jansen of Lorkeers 14 jaar en ik ben fanatiek BMX-er. BMX is wat ik het liefste doe, ik heb er dan een jaar geleden ook voor gekozen om naar het CSE ( Center voor sports & education) in Zwolle te gaan. Hier train ik in de ochtend en ga ik s middags naar school. Zo kan ik optimaal trainen voor mijn sport en dit samen combineren met mijn school. Vorig jaar heb ik mij geplaatst voor het NK BMX( 6de plaats in de finale) en voor de EK en het WK( helaas kon het WK niet do Lees het hele verhaal

Hallo mijn naam is Lars Jansen of Lorkeers 14 jaar en ik ben fanatiek BMX-er.

BMX is wat ik het liefste doe, ik heb er dan een jaar geleden ook voor gekozen om naar het CSE ( Center voor sports & education) in Zwolle te gaan. Hier train ik in de ochtend en ga ik s middags naar school. Zo kan ik optimaal trainen voor mijn sport en dit samen combineren met mijn school.

Vorig jaar heb ik mij geplaatst voor het NK BMX( 6de plaats in de finale) en voor de EK en het WK( helaas kon het WK niet doorgaan ivm de corona)

Dit jaar is mijn doel mij opnieuw te plaatsen voor de NK EK en WK BMX.  Hiervoor race ik in zowel nationale als internationale wedstrijden zodat ik me hiervoor kan plaatsen. Dit jaar heb ik in nationale wedstijden een aantal finales gehaald. Ook in de 3-nationcup en UEC Europese ronde heb ik een halve finale en finale gehaald.

Ik blijf hard trainen om mijn doel te behalen en heb dit jaar al weer mooie stappen gemaakt. 

Wie wil mij helpen om mijn doel te bereiken ?

Het geld wat ik gedoneerd krijg ga ik gebruiken voor het inschrijven van de wedstijden, verblijf bij wedstrijden en het komen van en naar wedstrijden toe. 

Lars jansen of Lorkeers

 

 

 

 

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Kendall Erik & matthijs € 20 € 20 iDEAL via Mollie
  Roy Verkissen € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Jolanda Wessels € 5 € 5 iDEAL via Mollie
  Maaike Koninenbelt € 5 € 5 iDEAL via Mollie
  Maria Pierik € 5 € 8 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!