Skip to main content
Standaard Avatar

Laura Linssen
Help Laura naar haar doel!

Talentboek Schaatsen
 • Talent Profiel
  ID : 1382
  Laura Linssen
  Lisse
  Zuid-Holland
  2e NK teamsprint, 11e NK super sprint schaatsen, 7e NK 100 meter skeeleren

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

14

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag
0% Gefinancieerd

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Beste vrienden, familie, schaatsliefhebbers en potentiële sponsors, Ik ben Laura Linssen 19 jaar oud. Ik kom uit Nieuw-Vennep/Lisse en doe de opleiding sport, bewegen en gezondheid op het CIOS Hoofddorp waar ik mijn laatste jaar in ga. Dit wordt mijn 4e jaar bij de schaatsacademie Noord-West. Op mijn 9e begon ik met skeeleren door een paar vriendinnen. Zij zaten al op skeeleren en ik zocht een sport. Ik ging een keer mee en vond het zo leuk dat ik gelijk op skeeleren ging. Skeeleren doe je na Lees het hele verhaal

Beste vrienden, familie, schaatsliefhebbers en potentiële sponsors,

Ik ben Laura Linssen 19 jaar oud. Ik kom uit Nieuw-Vennep/Lisse en doe de opleiding sport, bewegen en gezondheid op het CIOS Hoofddorp waar ik mijn laatste jaar in ga. Dit wordt mijn 4e jaar bij de schaatsacademie Noord-West.

Op mijn 9e begon ik met skeeleren door een paar vriendinnen. Zij zaten al op skeeleren en ik zocht een sport. Ik ging een keer mee en vond het zo leuk dat ik gelijk op skeeleren ging. Skeeleren doe je natuurlijk alleen in de zomer, dat vond ik erg jammer want ik wilde in de winter ook sporten. Mijn vriendinnen zeiden dat ze in de winter gingen schaatsen. Toen heb ik ook een keer met hun schaatstraining mee getraind, dat vond ik ook erg leuk dus ben ik ook op schaatsen gegaan. Skeeleren deed ik toen bij de skeelerclub Lisserbroek en schaatsen bij STS.

Elke jaar ging ik steeds meer trainen en ging in de zomer ook trainingen volgen bij STS. Uiteindelijk ben ik bij de selectie van STS gekomen, waar ik training kreeg van Martin Hersman. Daar heb ik 2 jaar gezeten. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar de schaatsacademie Noord-West waar ik nu voor het 4e jaar in zit. Daar train ik 7x in de week. In de zomer doe ik krachttraining, wielrennen, landtraining, skeeleren en schaatsplanken en in de winter krachttraining, schaatstraining, wielrennen en schaatswedstrijden. Ik heb de afgelopen jaren op het NK sprint en supersprint gestaan. Op het NK sprint ben ik 2e geworden van Nederland met de teamsprint.

Vorig jaar begon heel goed in de zomer. Ik heb mij daar mentaal, fysiek en technisch verbeterd en had veel vertrouwen in het winterseizoen. Vlak voor het winterseizoen scheurde mijn enkelband waardoor ik aan het begin van de winter niet op het ijs kon staan en moest revalideren. Revalideren deed ik sneller dan iedereen had gedacht, want ik had nog steeds mijn doelen op het NK sprint en supersprint staan. Het was een zware winter zowel mentaal als fysiek door de blessure, maar ik heb uiteindelijk mijn doel behaald en stond aan de start van het NK sprint en supersprint.

In dit team heb ik het erg naar mijn zin. Het is altijd gezellig maar ook serieus. In dit team schaatsen allemaal snelle jongens en meiden waar ik mij goed aan kan op trekken.

Wat mij uniek maakt, is dat ik een doorzetter ben en dat ik altijd geconcentreerd en gedisciplineerd aan de slag ga. Ik wil altijd het beste uit mezelf halen en het altijd zo goed mogelijk doen.

Mijn doel is om het uiterste uit mezelf te halen en zo bij een merken team te komen en vanuit daar naar de Olympische Spelen te gaan. Hiervoor heb je natuurlijk geld nodig, voor de trainingen, trainingskampen, reiskosten, wedstrijdgeld, onderhoud van materialen, materialen en natuurlijk de schaatsacademie zelf. Dat is ongeveer € 3000 bij elkaar. Door het vele trainen, school en stage heb ik weinig tijd om te werken en komt er dus weinig geld binnen. Mijn ouders betalen gelukkig nog wel iets voor het schaatsen. Het is natuurlijk erg veel geld en daarom wil ik graag deze actie op zetten om mijn ouders en mijzelf financieel te ondersteunen.

Heeft u een bedrijf en wilt u daarmee sponsoren kan dat ook. U kunt via  contact met mij opnemen. Als u met uw bedrijf € 500 of meer sponsort krijgt u een schaatsclinic voor 4 personen met chocolade melk of zelf gemaakte appeltaart met slagroom bij uw bedrijf persoonlijk afgeleverd.
Bij een bedrag van € 1.000 kom je op mijn wedstrijdpak dit jaar!

Heeft u een bedrijf en wilt u spullen sponsoren in plaats van geld kan dat ook. U kunt via  contact met mij opnemen.

Elke bijdrage helpt!

Helpt u mij naar mijn doel?

 • Geen donaties ontvangen
  Doneer als eerste voor deze campagne
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen