Skip to main content

Leco Terpstra
Help Leco naar het EK en WK Sambo

Sambo
Leco Terpstra heeft in totaal
€ 738 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 931
  Leco Terpstra
  Rinsumageest
  Friesland
  2022 7e plaats EK Limasol Cyprus, 2023 5e plaats EK Sambo, 2023 5e plaats WK Combat Sambo

Campagne statistieken

€ 500
6.25%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 500
Dag (en) verstreken
484
Dag(en) te gaan
-311
Doelbedrag
€ 8000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Leco Terpstra | Hallo, Ik ben Leco Terpstra 17 jaar en woon in Rinsumageest in Friesland. 21 januari jl. ben ik 2X Nederlands kampioen Sambo....

Hallo,

Ik ben Leco Terpstra 17 jaar en woon in Rinsumageest in Friesland. 21 januari jl. ben ik 2X Nederlands kampioen Sambo geworden te Horst. Bij de Youth (2006-2005) tot 88kg ben ik kampioen geworden, dit is een gewichtscategorie hoger normaal zit ik in de 79kg. En bij de senioren tot 79kg deed ik mee om ervaring op te doen. Maar na een paar mooie partijen werd ik hier ook kampioen! Door deze prestatie ben ik geselecteerd voor het EK en zit ik in de voorselectie voor het WK. De kosten voor deze toernooien zijn hoog. Wij moeten zelf alles betalen aangezien de bond nog klein is en er geen financiële steun is vanuit de NOC NSF. Ook het kwalificatietraject naar deze toernooien kost veel geld. Zo staat voor 24-26 februari een toernooi in Hamburg op de agenda. Tevens als ik geen wedstrijden heb in een weekend train in elke zaterdag in Rotterdam. Dat is ongeveer 250km enkele reis voor mij. Ook zullen er verder dit jaar nog meer buitenlandse toernooien bijkomen en ook die moeten wij zelf betalen. Omdat ik veel train is het bijna niet mogelijk naast mijn school en trainen structureel te werken. Als het kan dan werk ik zo nu en dan in een horeca zaak in Dokkum. Dus met jullie steun kan ik mij focussen op mijn passie en zodoende goed voorbereid te deelnemen aan de grote eindtoernooien.

 

Alvast super bedankt voor jullie steun en hou mijn sociale media pagina’s in de gaten. Daar post ik foto’s e.d. van mijn buitenlandse avonturen.

 

Groet,

 

Leco Terpstra

Bedankt voor de support!
Leco Terpstra

Help Leco naar het EK en WK Sambo

1

Donateur(s)

€ 500

Gedoneerd

484

Dag (en) verstreken

€ 8000

Doelbedrag

DONATIE | SAMBO | NON-PROFIT


Hallo, Ik ben Leco Terpstra 17 jaar en woon in Rinsumageest in Friesland. 21 januari jl. ben ik 2X Nederlands kampioen Sambo geworden te Horst. Bij d ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!