Skip to main content
Standaard Avatar

Leon Frederiks
Help Leon naar het EK OCR 2024

 • Talent Profiel
  ID : 1081
  Leon Frederiks
  Westerbork
  Drenthe
  Wereldkampioen OCR Short Course 2023 16-17 jaar 2023, 2e plaats WK OCR Standard Course 2023 15-17 jaar 2023, Nederlands Kampioen Survivalrun 15-17 jaar 2023-2024
  https://youtu.be/x8eifautt-s

23

Donateur(s)

€ 2000

Gedoneerd

159

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag
100% Gefinancieerd

DONATIE | OVERIGE SPORTEN | NON-PROFIT


Ik ben Leon Frederiks, 16 jaar oud. Ik zit in 5 Atheneum. Vanaf mijn 8e loop ik survivalruns op wedstrijdniveau; vanaf het begin van mijn survivalrun carrière loop ik al mee in de top van Nederland in mijn leeftijdscategorie. Sinds vorig seizoen loop ik ook OCR runs. OCR staat voor Obstacle Course Run en heeft in tegenstelling tot de survivalrun ook een internationale competitie. OCR lijkt op survivalrun, maar heeft ook Ninja Warrior achtige hindernissen waarbij de hindernissen voornamelijk op Lees het hele verhaal

Ik ben Leon Frederiks, 16 jaar oud. Ik zit in 5 Atheneum.

Vanaf mijn 8e loop ik survivalruns op wedstrijdniveau; vanaf het begin van mijn survivalrun carrière loop ik al mee in de top van Nederland in mijn leeftijdscategorie. Sinds vorig seizoen loop ik ook OCR runs. OCR staat voor Obstacle Course Run en heeft in tegenstelling tot de survivalrun ook een internationale competitie. OCR lijkt op survivalrun, maar heeft ook Ninja Warrior achtige hindernissen waarbij de hindernissen voornamelijk op armkracht worden gedaan.

Survivalrunsport en Obstacle Course Run zijn intensieve sporten die je zowel fysiek als mentaal uitdagen je grenzen op te zoeken en leren om te gaan met onverwachte obstakels en (weers)omstandigheden. Na school train ik 5 keer per week; een goede conditie, kracht, techniek, doorzettingsvermogen en de juiste mindset zijn essentieel om dit niveau te bereiken. Hard werken, maar ontzettend leuk!

Vorig jaar heb ik meegedaan met het EK én WK OCR, waarbij ik op het WK wereldkampioen ben geworden bij de short course junioren 16/17 jaar, en tweede bij de standard course junioren 15/17 jaar. Dankzij mijn vorige sponsorcampagne was het voor mij mogelijk om hieraan mee te doen.

Naast mijn prestaties binnen de OCR ben ik 2e geworden in het eindklassement survivalrun 15-17 jaar seizoen 2022-2023 en recent Nederlands kampioen survivalrun 15-17 jaar seizoen 2023-2024.

Ook heb ik dit jaar de prijs voor Sporttalent Drenthe 2023 gewonnen. een mooie waardering voor mijn prestaties van 2023.

Dit jaar is mijn doel voor de survivalrun naast Nederlands kampioen ook 1e te worden in het eindklassement seizoen 2023-2024.

Mijn doelen binnen de OCR zijn om in ieder geval op het EK het podium te behalen. Daarnaast zou ik ook graag mijn titel op het WK (in Costa Rica) willen verdedigen.

Voor nu ligt voor de OCR eerst de focus op het EK. In juni 2024 is het EK OCR in Italië. De kosten hiervoor zijn behoorlijk. Denk aan reis-en verblijfskosten en inschrijfgelden voor de OCR wedstrijden (kwalificatie wedstrijden en de inschrijfgelden voor het EK). Dit moeten wij zelf bekostigen; er is helaas geen bond of organisatie die mij hierin financieel kan ondersteunen. Een deel van de kosten betaal ik zelf, met mijn bijbaantje in het weekend. Ook mijn ouders sponsoren mij uiteraard voor een deel. Willen jullie me ook sponsoren zodat ik naar het EK kan?

Elke donatie, klein of groot wordt gewaardeerd!

Alvast bedankt !

Leon

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Paul € 202 € 2450 iDEAL via Mollie
  CrossFit Midden-Drenthe € 250 € 250 iDEAL via Mollie
  Anoniempje € 5 € 5 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 70 € 15 iDEAL via Mollie
  Roelof en Marianne € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen