Skip to main content
Standaard Avatar

Levi Konings
Help Levi Konings naar het WK in 2024

Talentboek Rotterdam
 • Talent Profiel
  ID : 1227
  Levi Konings
  Rotterdam
  Zuid-Holland
  2x landskampioen met GZC Donk in de BJ klasse, in oktober 2023 mijn debuut gemaakt in H1 van Donk, Geselecteerd voor Jong Oranje, Geselecteerd voor de WPA (waterpolo-academie in Eindhoven)

12

Donateur(s)

€ 467

Gedoneerd

374

Dag (en) verstreken

€ 10000

Doelbedrag
4.67% Gefinancieerd

DONATIE | ZWEMMEN - WATERPOLO | NON-PROFIT


Hallo allemaal.   Ik ben Levi, geboren en getogen Rotterdammert, en ik ben op dit moment 16 jaar. Ik heb al vanaf het behalen van mijn zwemdiploma een droom: de top behalen in de waterpolo sport, met als ultieme doel de Olympische Spelen. De waterpolo-sport is mij met de paplepel ingegoten omdat mijn beide ouders en mijn zussen ook deze sport beoefenen. Al zonder diploma was ik veel in het water te vinden. Niet lang na het behalen van mijn zwemdiploma maakte ik mijn debuut bij Z&PC Rotte Lees het hele verhaal

Hallo allemaal.

 

Ik ben Levi, geboren en getogen Rotterdammert, en ik ben op dit moment 16 jaar. Ik heb al vanaf het behalen van mijn zwemdiploma een droom: de top behalen in de waterpolo sport, met als ultieme doel de Olympische Spelen. De waterpolo-sport is mij met de paplepel ingegoten omdat mijn beide ouders en mijn zussen ook deze sport beoefenen. Al zonder diploma was ik veel in het water te vinden.

Niet lang na het behalen van mijn zwemdiploma maakte ik mijn debuut bij Z&PC Rotterdam en speelde daar mijn allereerste wedstrijden. Naast de trainingen bij deze vereniging, ging ik ook extra bij de RTC (regionale talenten centrum) Den Haag trainen. Daar werden mijn ambities en doelen gezien om hogerop te komen. Via het ochtend trainingsprogramma bij de RTC, zou ik bij de waterpolovereniging in Den Haag (in seizoen 2020/2021) de landelijke competitie van de CJ-leeftijdscategorie gaan spelen. Echter door corona viel dat seizoen compleet in duigen.

Na de coronacrisis viel dat team helaas uit elkaar, en kwam ik bij GZC Donk in Gouda terecht. Daar kreeg ik ook weer goede trainers en voldoende uitdaging om mezelf verder te ontwikkelen. Mooie bekroning op dat 1e seizoen (2021-2022) is, dat ik met mijn team Nederlands kampioen werd. Het seizoen 2022-2023 moest ik naar de BJ-leeftijdscategorie en ook daar werd ik met mijn team Nederlands kampioen. In dit seizoen (november 2022) werd ik uitgenodigd om bij jong oranje mee te trainen. Momenteel train ik tussen de 2 en 4 uur per dag; 6 dagen in de week, om te werken aan mijn toekomstdroom.

Na het afgelopen seizoen, waar ik mocht aansluiten bij zowel de voorselectie voor jong oranje en de training van de heren selectie binnen GZC Donk, ben ik toe aan de volgende stap. Ik heb mij in januari 2023 ingeschreven voor een plek bij de waterpolo academie in Eindhoven en ik heb te horen gekregen dat ik voldoende potentie heb om de opleiding in Eindhoven te gaan starten. Daar ga ik vanaf augustus van zondagavond tot vrijdagmiddag intern mijn studie met de sport combineren. Een zwaar en intensief traject waar ik ongelooflijk veel zin in heb.

Zoals vaker in de sport is het financiële plaatje ook een zorg. Waterpolo wordt helaas niet vaak en onvolledig uitgezonden op televisie en sponsoren zijn schaars. Het behalen van de top vergt ook wat van het budget thuis. Met 3 kinderen thuis is het voor mijn ouders niet makkelijk. Daarom wil ik via deze weg een beroep doen op de samenleving, mijn familie-, vrienden- en kennissenkring en sponsoren om mij te helpen mijn droom te kunnen verwezenlijken. Het geld heb ik nodig voor mijn huisvesting, vervoerskosten, kosten en voor toernooien zoals het WK in 2024 etc. Het bedrag zal allemaal ten goede komen aan de sport om mijn droom waar te kunnen maken.

Volg gerust mijn vorderingen op Instagram: https://www.instagram.com/levikonings2007/

Alvast bedankt

Sportieve groetjes, Levi

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Anonieme donateur € 100 € 1 iDEAL via Mollie
  Leen en Pia van Buren € 5 € 5 iDEAL via Mollie
  Nel Jansen € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Bert en Ria Westdijk € 5 € 5 iDEAL via Mollie
  Ch. Lagerwaard-de Kreij € 5 € 5 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen