Skip to main content

Lina Uljee
Help Lina naar het EK 2022 in Rimini, Italië

Gymnastiek - Trampoline
Lina Uljee heeft in totaal
€ 2255 opgehaald met 5 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 616
  Lina Uljee
  Alkmaar
  Noord-Holland
  3e plaats_NK 2022, Individueel Eredivisie Junioren, 2e plaats_EK 2022, Rimini Junioren Synchroon Springen, 4e plaats_WAGC (Jeugd WK) 2021, Baku Synchroon Springen, 39e plaats_WAGC (Jeugd WK) 2021, Baku Individueel, 4e plaats_WAGC (Jeugd WK) 2019, Tokyo Synchroon Springen

Campagne statistieken

€ 290
14.50%
Donateur(s)
10
Gedoneerd
€ 290
Dag (en) verstreken
753
Dag(en) te gaan
-692
Doelbedrag
€ 2000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Lina Uljee | Al op jonge leeftijd ben ik begonnen turnen. Na 1,5 jaar heb ik de overstap gemaakt naar het trampolinespringen. Na eerst een pa....

Al op jonge leeftijd ben ik begonnen turnen. Na 1,5 jaar heb ik de overstap gemaakt naar het trampolinespringen. Na eerst een paar jaar in de wedstrijdgroep (1e en 2e divisie) gesprongen te hebben heb ik 3 jaar geleden de overstap gemaakt naar de Eredivisie. Doordat ik op de Topsport school het Willem Blaeu in Alkmaar zit is het voor mij mogelijk om school en training goed met elkaar te combineren.
Ik train nu ongeveer 24 uur per week en daarom geldt voor mij:

TOPSPORT IS A WAY OF LIFE.

Helaas heeft de KNGU besloten om trampolinespringen uit het topsport programma te halen waardoor er voor de sporters geen financiële steun meer is voor deelname aan internationale wedstrijden.
Omdat het voor mij erg lastig is om naast mijn school en trainingen ook nog te werken hoop ik dat jullie mij willen sponsoren zodat ik mijn dromen kan laten uitkomen.

De afgelopen jaren heb ik super veel verschillende sprongen geleerd en wilde ik zelf ook steeds meer leren. Ik leerde vrij snel de moeilijke sprongen die je nodig hebt om verder te kunnen komen.
In 2019 ben ik door de KNGU geselecteerd en mocht ik naar het jeugd WK in Tokyo, Japan. Hier ben ik individueel 31e geworden en met mijn synchroon partner ben ik zelfs 4e van de wereld geworden. Dit was een supergave ervaring waar ik erg veel van geleerd heb.
In 2021 heb ik me gekwalificeerd voor het Jeugd WK in Baku. Hier ben ik individueel 39e geworden en met mijn synchroon partner wederom 4e van de wereld.

Voor 2022 heb ik gekwalificeerd voor het Junioren EK in Italië en ga ik begin juli naar Portugal voor een internationaal toernooi.

Eind november hoop ik me te plaatsen voor het Jeugd WK in Sofia.

Bedankt voor de support!
Lina Uljee

Help Lina naar het EK 2022 in Rimini, Italië

10

Donateur(s)

€ 290

Gedoneerd

753

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | GYMNASTIEK - TRAMPOLINE | NON-PROFIT


Al op jonge leeftijd ben ik begonnen turnen. Na 1,5 jaar heb ik de overstap gemaakt naar het trampolinespringen. Na eerst een paar jaar in de wedstrij ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Arjen van langen € 50   Lina, succes! Meer dan je best kan je niet doen en heel belangrijk geniet ervan! 🇮🇹🥇🥈🥉 
Babette Groot € 20   Succes Lina! 
Michael, Eva, Kaitlyn, Ryan en Connor de Groot € 25   Heel veel succes Lina! 
Stefan, Tamara , Ilse en Nienke Pover € 10   Heel veel succes en plezier Lina! 
A. Lobry € 50   Veel succes en plezier Lina, Liefs opa Greg en oma Adry 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!