Skip to main content
UPDATE WERKZAAMHEDEN op 2 en 3 juli 2024:

Wegens een grote update van ons platform is yvgtf.nl tijdelijk gesloten van 2 t/m 3 juli 2024.

Lindsey van D.
Help Lindsey op weg naar het NK en EK 2023.

Dansen
Lindsey van D. heeft in totaal
€ 1750 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 821
  Lindsey van D.
  Genemuiden
  Overijssel
  Vrij veel prijzen behaald in Jazz- en Hiphopwedstrijden, 1e, 2e, 3e plaatsen maar ook 2e plaats EK. Dit seizoen geplaatst op hoog niveau voor NK, EK en WK!!

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
506
Dag(en) te gaan
-426
Doelbedrag
€ 500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Lindsey van D. | Hallo allemaal,  Dat het moeilijke tijden zijn en iedereen dit jaar financieel geraakt wordt is helaas realiteit. Ik ben ....

Hallo allemaal, 

Dat het moeilijke tijden zijn en iedereen dit jaar financieel geraakt wordt is helaas realiteit.

Ik ben Lindsey, 14 jaar jong en danste al voordat ik liep. Vanaf 7 jarige leeftijd ben ik speciale dansvooropleidingen gaan volgen en heb ik op topsport scholen gezeten. Ik ben in opleiding tot een allround danser en mijn dansstijlen zijn dus heel divers. Ballet, HipHop, Jazz, Tap, enz.. maar ook Zang- Acteer- en Muzieklessen. Elke stijl heeft zijn charme maar het is altijd al mijn droom, passie en hele leven geweest. 

De mensen die mij kennen weten hoe onze financiële situatie is maar voor de nieuwe mensen in het kort ik woon samen met mijn chronisch zieke zusje 24/7 bij onze moeder. Zij zorgt alleen voor ons.

Dat ik uw hulp dit jaar nog harder nodig heb om mij te kunnen blijven ontwikkelen met trainingen en workshops en om de wedstrijden mee te kunnen blijven doen zult u dan ook begrijpen. 

De eerste wedstrijden 2023 zijn inmiddels geweest en dit was direct knallen! Met mijn team waarmee we vorig jaar ook het WK gedraaid hebben zijn we direct 1e geworden in een groot en sterk deelnemersveld in de categorie 018 intermediate. We hadden ons door onze resultaten van vorig seizoen al direct geplaats voor het NK in april maar ook kunnen we ons weer op gaan maken voor het 4 daags EK in mei in Duitsland. 

Mijn kostenplaatje seizoen 2023: 

Trainings kosten  € 2000,- (Ballet, Hiphop roulette, advanced, teams, squad, fitness, etc.. )

Kledingkosten trainings- en wedstrijdkleding € 750,- 

Reiskosten per week € 65,-                   

Workshops en extra techniektraining € 250,- begroot

Wedstrijdkosten: 

Plaatsingswedstrijden € 100,-                                              NK € 35,- excl. vervoer                                                        EK  € 100, - excl. 3dgs.vervoer naar Kalkar of verblijf

Wij vragen niet om alle onkosten maar hopen dat vooral de EK kosten gesponsord zouden kunnen worden. Voor onze sponsors maken wij weer een privé website zodat wij jullie hier weer up to date kunnen houden en een exclusief kijkje kunnen geven in het trainings- en wedstrijdleven. 

Wilt u mij steunen om mijn dromen te kunnen blijven volgen? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedankt voor de support!
Lindsey van D.

Help Lindsey op weg naar het NK en EK 2023.

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

506

Dag (en) verstreken

€ 500

Doelbedrag

DONATIE | DANSEN | NON-PROFIT


Hallo allemaal,  Dat het moeilijke tijden zijn en iedereen dit jaar financieel geraakt wordt is helaas realiteit. Ik ben Lindsey, 14 jaar jong en d ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!