Skip to main content

Lindsey van D.
Help Lindsey van D. op weg naar het NK in Druten, EK in Kalkar en WK in Blackpool 2022.

Dansen- Streetdance
Lindsey van D. heeft in totaal
€ 1750 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 821
  Lindsey van D.
  Genemuiden
  Overijssel
  Vrij veel prijzen behaald in Jazz- en Hiphopwedstrijden, 1e, 2e, 3e plaatsen maar ook 2e plaats EK. Dit seizoen geplaatst op hoog niveau voor NK, EK en WK!!

Campagne statistieken

€ 1000
105.26%
Donateur(s)
16
Gedoneerd
€ 1000
Dag (en) verstreken
801
Dag(en) te gaan
-680
Doelbedrag
€ 950
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Lindsey van D. | Update!!!!! Yahooooooo wat fantastisch!!!! Het sponsorbedrag is bijelkaar en ik kan naar het WK!!!! Ik ben iedereen ontzett....

Update!!!!! Yahooooooo wat fantastisch!!!! Het sponsorbedrag is bijelkaar en ik kan naar het WK!!!!

Ik ben iedereen ontzettend dankbaar voor hun bijdrage en er is nu zelfs meer gedoneerd! Ontzettend fijn. Al het sponsorgeld gaat specifiek naar danskosten en deze zijn altijd welkom. 

De WK trainingen zijn gestart. Straks in mijn schoolvakantie train ik dagelijks. Ik hou u graag op mijn site op de hoogte. Bij donatie heeft u hiervoor een link ontvangen!!

Ontzettend bedankt voor uw steun en vertrouwen in mij!! Op naar het grote avontuur!! 

Liefs Lindsey. 

 

Hallo allemaal! Wat fijn en leuk dat jullie komen kijken bij mijn campagne "Op weg naar het NK, EK en WK 2022" .

Ik ben Lindsey, 13 jaar jong en volg de geïntegreerde dansvooropleiding van Lucia Marthas Institute for Performing Arts in combinatie met de Topsport Talentschool in Groningen. Ik krijg hier les in de stijlen ballet, PTMD (=pop theatre musical and dance), tap, zangles en soms ook horton, urban/hiphop, acteer- en musicallessen. 

Ook dans ik bij XOXO Dance Company in Zwolle. Dit is een urban dansschool. Ik dans in de teams Kyomi Junior U14, Kyomi Elite O18 en Kyomi SQuad. In team Elite ben ik de jongste danser en dansen we wedstrijden op hoog niveau in de categorie dansers ouder dan 18 jaar. Met team Elite zijn we naast het NK ook gekwalificeerd voor het EK en WK 2022! Deze campagne zal hiervoor zijn. 

Mijn situatie.. Mijn moeder zorgt 24/7 voor mij en mijn zusje. Ik ben een topsportster met hoge kosten en mijn zusje is chronisch ziek met hoge medische kosten. Zij heeft veel zorg nodig en is erg huisgebonden. Mijn opleiding betekend niet dat er alleen lesgeld wordt betaald, maar ook dat er kosten worden gemaakt voor de diverse dansoutfits inclusief schoenen, sportdieet- en voedingskosten, fysiotherapieën, ook optredens met extra kosten voor bijvoorbeeld outfits, make-up, nep-wimpers, haarartikelen, lenzen, etc.. De allergrootste kostenpost is mijn vervoer naar school. Elke maand kost dit minimaal € 600,-. Dagelijks reis ik met de auto, trein, bus en soms ook met de metro. Ik ben helaas nog te jong voor een gratis OV-pas en in Groningen hanteren ze geen DAMU status waardoor mijn moeder alle kosten zelf moet betalen. 

Kostenplaatje voor nu:

EK €100,- deelname ticket en €180,- verblijfskosten dit is exclusief vervoerskosten, etc.. 

WK is begroot op € 700,- door de dansschool en betreft de vliegreis, het verblijf en deelnameticket, dus exclusief alle andere kosten zoals paspoort, voeding, reis naar vliegveld, etc... 

Ik hoop dat er mensen zijn die mij willen helpen om mijn dromen waar te maken. Ons team zal er in ieder geval ook alles aan doen om Nederland goed te vertegenwoordigen en te gaan Knallen!!! 

Ik wil graag een online logboek bijhouden om jullie mee te nemen in- en op weg naar mijn avontuur!! Doet u een donatie en kennen wij u of hebben wij uw gegevens dan sturen wij u deze link toe. (let op! Deze wordt nu nog gemaakt.) 

Ook leuk om te weten ik train momenteel hard voor mijn danstentamens, auditieweken & EP's bij LMIPA, en ook voor een showcase, NK, EK en WK bij XOXO. 

Ontzettend bedankt voor uw steun en vertrouwen!! Groetjes Lindsey. 

 

Bedankt voor de support!
Lindsey van D.

Help Lindsey van D. op weg naar het NK in Druten, EK in Kalkar en WK in Blackpool 2022.

16

Donateur(s)

€ 1000

Gedoneerd

801

Dag (en) verstreken

€ 950

Doelbedrag

DONATIE | DANSEN- STREETDANCE | NON-PROFIT


Update!!!!! Yahooooooo wat fantastisch!!!! Het sponsorbedrag is bijelkaar en ik kan naar het WK!!!! Ik ben iedereen ontzettend dankbaar voor hun bijd ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 50    
Ron AV Rentals € 199   En ready to go ! Veel plezier Lindsey  
Naomi en Jeffrey Van Duijvenvoorde € 100   😘 
M&N S & vD € 15   Let’ssss Gooooooo!  
Henriette Visscher € 5   Veel kleintjes maken samen een grote! Hou je dromen voor ogen en dan kom je er wel Lindsey! Zet m op! Voor nu en in de toekomst!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!