Skip to main content

Lisa Peters
Help Lisa naar het Wereldkampioenschap Downhill Skateboarden

Overige sporten
Lisa Peters heeft in totaal
€ 875 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1585
  Lisa Peters
  Haarlem
  Noord-Holland
  1e plaats World Downhill Skateboarding Tagaytay vrouwen. (wereldkampioen 2023/2024), 3e plaats World Roller Games Argentinie vrouwen, Europees kampioen 2019. International Downhill Federation
  www.skatelisa.com

Campagne statistieken

€ 875
10.29%
Donateur(s)
15
Gedoneerd
€ 875
Dag (en) verstreken
7
Dag(en) te gaan
118
Doelbedrag
€ 8500

Crowdfunding Campagne voor Lisa Peters | Hey! Ik ben Lisa! In 2023 heb ik mijn droom verwezenlijkt door wereldkampioen Downhill Skateboarden te worden tijdens de World ....

Hey! Ik ben Lisa! In 2023 heb ik mijn droom verwezenlijkt door wereldkampioen Downhill Skateboarden te worden tijdens de World Skate Championships in de Filipijnen. Deze overwinning was het resultaat van zes jaar intensieve training en toewijding.
Hoewel Downhill Skateboarden in Nederland nog relatief onbekend is in vergelijking met andere deelnemende landen, heb ik met mijn passie en doorzettingsvermogen mijn weg naar de top gevonden.

Helaas ontvang ik vanuit de sportbond geen financiële ondersteuning, waardoor ik mijn topsportcarrière moet combineren met werk om mijn inschrijfgeld, reiskosten, materiaal en andere uitgaven te kunnen bekostigen. Ondanks deze uitdagingen blijf ik vastberaden om mijn wereldtitel te verdedigen en mijn sport naar nieuwe hoogten te brengen.

Mijn doel voor 2024 is om deel te nemen aan alle kwalificatiewedstrijden, met als ultieme doel deelname aan de World Skate Games in Italië in september 2024. Als enige Nederlander op deze wedstrijden, ben ik trots om mijn land te vertegenwoordigen en hoop ik bij te kunnen dragen aan de groei van de sport, met als ultieme droom om het ooit tot een Olympische discipline te zien.

Naast mijn topsportinspanningen zet ik mij ook actief in om de bekendheid van het Downhill Skateboarden in Nederland te vergroten. Dit doe ik door het organiseren van skate-evenementen en het promoten van de sport bij een breder publiek. Met mijn passie voor de sport en mijn streven naar succes, hoop ik een inspiratie te zijn voor anderen, en bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van het Downhill Skateboarden in Nederland.

Uitgebreid sponsor document met kostenoverzicht kunt u hieronder in het PDF bestand vinden:

https://acrobat.adobe.com/id/urn:aaid:sc:eu:d8451fca-36c1-40c9-9d7d-6ac58b44b3d9

 Contact:

Email:

Instagram: @a7x_liesje

https://www.instagram.com/a7x_liesje/

YouTube: Lisa Peters https://www.youtube.com/channel/UCmXNqHgmXbtHnFf3ZQJAYrA

Bedankt voor de support!
Lisa Peters

Help Lisa naar het Wereldkampioenschap Downhill Skateboarden

15

Donateur(s)

€ 875

Gedoneerd

7

Dag (en) verstreken

€ 8500

Doelbedrag

DONATIE | OVERIGE SPORTEN | NON-PROFIT


Hey! Ik ben Lisa! In 2023 heb ik mijn droom verwezenlijkt door wereldkampioen Downhill Skateboarden te worden tijdens de World Skate Championships in ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Ingeborg € 25   Veel plezier Lisa! 
VAN ONS € 50   Als we beter zouden verkopen en niet al ons geld meteen in het huis moesten steken, hadden we graag hoofdsponsor willen zijn ;) 
Floortje en Michelle € 30   Blijf wel (voor ons) koffie maken. En nice je te volgen! Succes!  
Jorma € 100   Succes meissie! 
Rafael Smit € 50   Wat een gaaf mens ben je Lisa! Wereldkampioen!! Op naar de volgende. Blijft een groot plezier om je te volgen op insta! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.