Skip to main content

Lisa Wu
Help Lisa Wu naar het EJK 2022 in Praag

Karate
Lisa Wu heeft in totaal
€ 3340 opgehaald met 4 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 673
  Lisa Wu
  Utrecht
  Utrecht
  Dubbel goud NK 2022, Zilver op Budapest Open, Zilver op Banzai Cup (Duitsland)

Campagne statistieken

€ 1500
100.00%
Donateur(s)
12
Gedoneerd
€ 1500
Dag (en) verstreken
814
Dag(en) te gaan
-677
Doelbedrag
€ 1500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Lisa Wu | Mijn naam is Lisa Wu. Ik ben 17 jaar en zit in de 6e klas van het VWO op het Leidsche Rijn College. Omdat ik een LOOT-status heb, k....

Mijn naam is Lisa Wu. Ik ben 17 jaar en zit in de 6e klas van het VWO op het Leidsche Rijn College. Omdat ik een LOOT-status heb, kan ik school en karate goed combineren. Met een LOOT-status krijg je vrijstellingen voor bepaalde vakken en kan je toetsen verplaatsen.

Mijn passie voor karate begon 10 jaar geleden met een proefles bij Karate Team Utrecht. Het begon met een uurtje in de week en langzamerhand werd dat steeds meer. Al snel werd karate een groot deel van mijn leven. In een normale week train ik 15 tot 18 uur. Naast de trainingen op mijn club, werk ik aan een krachtschema en heb ik in het weekend nationaal team trainingen. 

Karate bestaat uit twee disciplines: kumite (sparren) en kata (stijl onderdeel). Ik beoefen beide op hoog niveau en ben lid van de Nederlandse selectie voor kumite en voor kata. Dit is vrij uniek, omdat de meeste karateka’s excelleren in één van de twee disciplines.

Na mijn eerste wedstrijd wist ik het al: ik wil de beste van iedereen worden! Sindsdien train ik keihard om steeds beter te worden. Karate is nooit saai! Er is altijd wel een nieuwe uitdaging en technieken die ik kan verbeteren. Met kumite sta je tegen verschillende tegenstanders en elke wedstrijd is anders. Met kata ben je ook nooit uitgeleerd. 

Bij Karate Team Utrecht ben ik niet alleen bezig met sporten. Ik geef les/ assisteer bij twee leuke groepen kinderen en ik werk ook mee aan een project om jonge kinderen naar grote wedstrijden te begeleiden. 

Mijn doel is om naar het Europees Kampioenschap onder 21 jaar in Praag te gaan. Om daarvoor te kwalificeren moet ik deelnemen aan meerdere meetmomenten in het buitenland. Daarnaast staat de Youth League in Cyprus en Kroatië op het programma. Dit kost natuurlijk veel geld. Hierbij kunt u denken aan reiskosten, hotelovernachtingen, inschrijfkosten en wedstrijdmateriaal. Elke donatie zou mij een stapje verder helpen om mijn doel te bereiken.

Mede dankzij jullie donaties afgelopen jaar heb ik mee kunnen draaien met een aantal nationale en internationale meetmomenten. Hierbij heb ik ook het podium mogen betreden. Nu wil ik deze lijn voortzetten. In 2022 wachten er nog meer kwalificatie momenten voor het EK en WK.

Uiteraard wil ik hier graag iets voor terugdoen. Ik kan bijvoorbeeld een promotie op mijn Instagram of Facebook account plaatsen. Ik heb daar een goed bereik en wordt vaak gedeeld door Karate Team Utrecht. Voor donaties en/of samenwerkingen ben ik bereikbaar via mail .

U kunt mij helpen om mijn doel te behalen en mijn droom te verwezenlijken!

Ik wil nogmaals iedereen bedanken die mij financieel heeft ondersteund afgelopen jaar! Voor degene die het niet gezien hebben, dit waren mijn resultaten bij afgelopen seizoen:

 • Brons op Lion Cup in Luxemburg (kumite, sparring)
 • Dubbel podium op Open International de la Province de Liege in Luik (kumite zilver, voor kata brons)
 • 2x brons op Dutch Open for Youth
 • Vice Nederlands kampioen (kata u18)
 • 2x goud op Beker van ’t Kamp in België
Bedankt voor de support!
Lisa Wu

Help Lisa Wu naar het EJK 2022 in Praag

12

Donateur(s)

€ 1500

Gedoneerd

814

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag

DONATIE | KARATE | NON-PROFIT


Mijn naam is Lisa Wu. Ik ben 17 jaar en zit in de 6e klas van het VWO op het Leidsche Rijn College. Omdat ik een LOOT-status heb, kan ik school en kar ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Kelly De jonge € 5   Als ik het goed gelezen heb, zit je na deze donatie op je streefbedrag. Zet hem op en heel veel succes én plezier op het EK.  
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Beste Lisa, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière! 
Soes & Sams € 250    
Anonieme donateur € 50    
Anonieme donateur € 20   Ga d’r voor meissie! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!