Skip to main content

Lisa Wu
Help Lisa Wu naar het EJK 2023 in Limassol

Karate
Lisa Wu heeft in totaal
€ 3340 opgehaald met 4 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 673
  Lisa Wu
  Utrecht
  Utrecht
  Dubbel goud NK 2022, Zilver op Budapest Open, Zilver op Banzai Cup (Duitsland)

Campagne statistieken

€ 190
9.50%
Donateur(s)
5
Gedoneerd
€ 190
Dag (en) verstreken
685
Dag(en) te gaan
-538
Doelbedrag
€ 2000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Lisa Wu | Mijn naam is Lisa Wu (18) en ik beoefen de sport karate. Dit doe ik al 11 jaar met veel plezier bij Karate Team Utrecht. Dit jaar m....

Mijn naam is Lisa Wu (18) en ik beoefen de sport karate. Dit doe ik al 11 jaar met veel plezier bij Karate Team Utrecht. Dit jaar mocht ik Nederland vertegenwoordigen op het EJK 2022 in Praag. Het was een fantastische ervaring en heeft mij gemotiveerd om nog harder te trainen.

Recent heb ik ook het fantastische nieuws ontvangen dat ik Nederland mag vertegenwoordigen bij het Wereldkampioenschap in Turkije.

Mijn passie voor karate begon 11 jaar geleden met een proefles bij Karate Team Utrecht. Het begon met een uurtje in de week en langzamerhand werd dat steeds meer. Al snel werd karate een groot deel van mijn leven. In een normale week train ik 15 tot 18 uur. Naast de trainingen op mijn club, werk ik aan een krachtschema, conditie en heb ik in het weekend nationaal team trainingen.

Mijn doel is om naar het Europees Kampioenschap 2023 in Limassol te gaan. Om daarvoor te kwalificeren moet ik deelnemen aan meerdere meetmomenten in het buitenland. De volgende toernooien staan dit jaar op het programma:

- Banzai Cup in Berlijn
- Budapest Open in Hongarije
- Lion Cup in Luxemburg 
- Coupe de Kayl in Luxemburg
- Wereld Kampioenschap in Turkije
- Nederlands kampioenschap
- ONJK
- Youth League Cup Venice

Alles afgaan kost natuurlijk veel geld. Hierbij kunt u denken aan reiskosten, hotelovernachtingen, inschrijfkosten en wedstrijdmateriaal. Met behulp van mijn bijbaantje help ik ook mee aan de kosten van de wedstrijden. Dit is helaas niet genoeg. Daarom helpt elke donatie mij een stapje verder om mijn doel te bereiken.

Uiteraard wil ik hier graag iets voor terugdoen. Ik kan bijvoorbeeld een promotie op mijn Instagram of Facebook account plaatsen. Ik heb daar een goed bereik en word vaak gedeeld door Karate Team Utrecht. Voor donaties en/of samenwerkingen ben ik bereikbaar via mail .

U kunt mij helpen om mijn doel te behalen en mijn droom te verwezenlijken!

Bedankt voor de support!
Lisa Wu

Help Lisa Wu naar het EJK 2023 in Limassol

5

Donateur(s)

€ 190

Gedoneerd

685

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | KARATE | NON-PROFIT


Mijn naam is Lisa Wu (18) en ik beoefen de sport karate. Dit doe ik al 11 jaar met veel plezier bij Karate Team Utrecht. Dit jaar mocht ik Nederland v ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Luca Van der Heijden € 10   Heel veel succes! Groetjes Luca van sportschool Muilwijk  
Kar Pin Sett € 20   Suc6 
Bao Bao € 10    
Mano Yu € 50    
Youri T. € 100   Succes! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!