Skip to main content
Standaard Avatar

Lise Manders
Help Lise Manders naar het EK 2023 in Berlijn

TeamAllianzTalentboek Brabant
 • Talent Profiel
  ID : 1271
  Lise Manders
  Helmond
  Noord-Brabant
  Deelname WK 2022, 3e plaats Junior International Belfast, 3e plaats ECA Cup Essen 2023

2

Donateur(s)

€ 50

Gedoneerd

318

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag
2.5% Gefinancieerd

DONATIE | KANO - POLO | NON-PROFIT


Ik ben Lise Manders, 17 jaar uit Helmond en ben helemaal gek van kanopolo, een explosieve sport. Het is een combinatie van waterpolo, rugby en kanoën: 5 tegen 5 met hangende goals boven het water. Hard varen, hard gooien, elkaar omgooien: alles om te winnen. Mijn droom is om de internationale top te bereiken en alles te winnen wat er te winnen valt als kanopoloër. Dit wordt mijn 2e jaar in het Nederlandse team kanopolo U21. In juli hebben we op ons laatste voorbereidingstoernooi een 3e plek b Lees het hele verhaal

Ik ben Lise Manders, 17 jaar uit Helmond en ben helemaal gek van kanopolo, een explosieve sport. Het is een combinatie van waterpolo, rugby en kanoën: 5 tegen 5 met hangende goals boven het water. Hard varen, hard gooien, elkaar omgooien: alles om te winnen.

Mijn droom is om de internationale top te bereiken en alles te winnen wat er te winnen valt als kanopoloër. Dit wordt mijn 2e jaar in het Nederlandse team kanopolo U21. In juli hebben we op ons laatste voorbereidingstoernooi een 3e plek behaald: iets wat naar meer smaakt! Het doel voor dit jaar: een podium op het EK in Berlijn eind september. 

Mijn trainingen zijn door heel Nederland, zoals in Deventer of Apeldoorn. Ook zijn bijna alle toernooien in het buitenland. Zo hebben we toernooien gespeeld in België, Duitsland, Frankrijk, etc. Het reizen, samen met het materiaal, kost veel geld. Naast het studeren, dagelijks trainen en vele weekenden weg van huis blijft er weinig tijd over voor een bijbaan.

 • Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Toon € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 25 € 1 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!