Skip to main content

Luca Pastor
Help Luca Pastor met de stap naar Amerika.

Baseball
Luca Pastor heeft in totaal
€ 1500 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 788
  Luca Pastor
  Amsterdam
  Noord-Holland
  Goude medaile EK 2021 u18 in Italie
  https://youtu.be/Wv_iYNisq6E

Campagne statistieken

€ 1500
37.50%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 1500
Dag (en) verstreken
776
Dag(en) te gaan
-715
Doelbedrag
€ 4000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Luca Pastor | Hallo allemaal! Ik ben Luca Pastor, 19 jaar oud en honkbal is mijn grootste passie.Deze sport beoefen ik al si....

Hallo allemaal!

Ik ben Luca Pastor, 19 jaar oud en honkbal is mijn grootste passie.
Deze sport beoefen ik al sinds mijn 8ste en ik heb sindsdien al aan meerdere internationale toernooien mee mogen doen. Ik heb mij elk jaar verbeterd en zo ben ik steeds meer richting de top van Nederland en Europa gegroeid. Mijn droomdoel is om een profcontract te tekenen bij een professionele organisatie in Amerika als catcher.

In het seizoen van 2017, werd ik samen met het Nederlands team 2de op het EK onder 15 jaar in Oostenrijk. Met deze zilveren medaille plaatsten wij ons voor het WK onder 15 jaar in Panama in 2018. Mede door deze toernooien heb ik mijzelf in de kijker gespeeld en zo ben ik in aanmerking gekomen voor Talent TeamNL. Dit is de Nationale Academy waar de grootste talenten van Nederland zowel hun fysieke als mentale vaardigheden kunnen bevorderen. Ik volg nu al 4 jaar het CTO programma, waarvan 1 jaar parttime en sinds 3 jaar fulltime en dus ook intern.

In samenwerking met Topsport Amsterdam heeft het Talent TeamNL heel veel te bieden in hun programma voor jonge sporters tussen de 15 en 19 jaar. Zo worden wij doordeweeks gefaciliteerd met 9 trainingen die variëren tussen: honkbal, kracht, conditie & mentale trainingen. Ook krijgen wij vanuit de topsport keuken van Topsport Amsterdam van maandag t/m donderdag elke avond na onze trainingen voor een kleine vergoeding een topsport maaltijd aangeboden op onze trainingslocatie. Topsport is lastig te combineren met school, daarom doet het Talent TeamNL er alles aan om het de sporters zo makkelijk mogelijk te maken.

Zo wordt het aangeraden om naar een speciale loot school te gaan om onderwijs te krijgen wat is aangepast voor topsport leerlingen. Voor ons is dit het Calandlyceum in Amsterdam West waar ik vorig jaar mijn VWO diploma heb binnengehaald. Om fulltime deel te kunnen nemen aan het Talent TeamNL programma is het ten strengste aangeraden om intern op kamers te gaan wonen. Dit betekent uiteraard dat we zelf de overige maaltijden koken, boodschappen doen en leren op onszelf te wonen als minderjarige.

Om een volgende stap te zetten in mijn carrière wil ik volgend jaar op een Amerikaans College gaan Honkballen en Studeren. De kosten hiervan liggen een stuk hoger dan de kosten die we hier in Nederland gewend zijn. Daar komen nog extra kosten bij voor de reizen, benodigde papieren en verblijfskosten.
Tussen mijn trainingen door probeer ik zo veel mogelijk te werken om alvast een reserve op te bouwen. Hiermee moet ik uiteindelijk mijn volledige college tijd in Amerika bekostigen. Dat loopt helaas minder hard dan ik zou hopen omdat ik momenteel ook nog de kosten voor mijn appartement bij het Talent TeamNL heb. Met deze aanvraag hoop ik wat financiële druk weg te nemen.

Elke bijdrage helpt mij enorm een stap dichterbij mijn uiteindelijke droomdoel te komen en wordt zeer op prijs gesteld!

Alvast bedank en sportieve groet, Luca Pastor.

 
Bedankt voor de support!
Luca Pastor

Help Luca Pastor met de stap naar Amerika.

1

Donateur(s)

€ 1500

Gedoneerd

776

Dag (en) verstreken

€ 4000

Doelbedrag

DONATIE | BASEBALL | NON-PROFIT


Hallo allemaal! Ik ben Luca Pastor, 19 jaar oud en honkbal is mijn grootste passie.Deze sport beoefen ik al sinds mijn 8ste en ik heb ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 1500   Beste Luca, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!