Skip to main content
Standaard Avatar

Marit Huisman
Help Marit Huisman naar het EK zwemmen 2023!

 • Talent Profiel
  ID : 964
  Marit Huisman
  Moordrecht
  Zuid-Holland
  3e op 100 mtr rug Nederlands Kampioenschap Lange Baan 2022, 3e op 100 mtr rug Nederlands Kampioenschap Korte Baan 2021, 3e op 50 mtr rug Nederlands Kampioenschap Sprint Korte Baan 2022
  https://www.youtube.com/channel/UCpd-VZbVnBvfRgauN0CcVCw

31

Donateur(s)

€ 761

Gedoneerd

669

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag
15.22% Gefinancieerd

DONATIE | ZWEMMEN | NON-PROFIT


Mijn naam is Marit Huisman, ik ben 17 jaar en zwem aankomend seizoen voor mijn tweede jaar bij Top Rijnhaeghe netwerk WVZ. Op dit moment behoor ik tot de top 3 in Nederland van mijn leeftijd. Dit wordt mijn eerste jaar als senioren. Prestaties vorig seizoen: Ik heb voor het eerst individuele medailles op het NK behaald. Dit deed ik op de 100 mtr rug lang- en kort bad en op de 50 mtr rug bij het NK sprint. Ook heb ik op Internationale wedstrijden goud gewonnen bij de Swim Cups in Noorwegen en D Lees het hele verhaal

Mijn naam is Marit Huisman, ik ben 17 jaar en zwem aankomend seizoen voor mijn tweede jaar bij Top Rijnhaeghe netwerk WVZ. Op dit moment behoor ik tot de top 3 in Nederland van mijn leeftijd. Dit wordt mijn eerste jaar als senioren.

Prestaties vorig seizoen:

Ik heb voor het eerst individuele medailles op het NK behaald. Dit deed ik op de 100 mtr rug lang- en kort bad en op de 50 mtr rug bij het NK sprint. Ook heb ik op Internationale wedstrijden goud gewonnen bij de Swim Cups in Noorwegen en Denemarken.

Mijn doelen voor aankomend seizoen zijn om podium te behalen bij de NK's voor senioren, mijn persoonlijke records flink aan te scherpen zodat hier een EK limiet uitkomt voor het EK 2023 Roemenië. Natuurlijk hoop ik ook ontzettend veel te leren in de weg hiernaartoe. 

Momenteel train ik 22 uur per week, dit bestaat uit 8x zwemmen en 3x krachttraining. Ik woon in Moordrecht en mijn trainingen zijn in Zoetermeer, Den Haag en Rotterdam. Dit vergt veel reiskosten en tijd. Naast het vervoer zijn er ook trainingsgelden, materiaal en startgelden voor de wedstrijden nodig. Maar ook vervoer en verblijfkosten voor ( internationale ) wedstrijden die vaak over meerdere dagen verspreid zijn. Omdat ik dit jaar meer ben gaan trainen en ben gaan studeren is er geen tijd meer voor mijn bijbaan. Samen met mijn ouders heb ik gekeken wat hun kwijt waren aan mijn zwemkosten van afgelopen seizoen. Alles in totaal kwamen we rond de €10.000,- uit. Hier schrok ik best wel van, dus ik wil graag mijn steentje bijdragen.

Vandaar deze sponsorloterij. :)) 

Hoe gaat het in zijn werk? 

Voor particulieren:

Iedereen die vanaf €20,- doneert, doet mee aan de loterij!

Prijzen: 

 1. Een complete dag Spa arrangement in Wellness resort Elysium in Bleiswijk, voor 2 pers.
 2. Een zwemclinic voor 2 personen met Marit Huisman.
 3. Een bioscoop bon voor het hele gezin ( 4 personen ). 

Voor bedrijven:

Bij sponsoring vanaf €200,- biedt ik gratis reclame rijden aan op mijn auto. Hoelang ik met jou reclame op mijn auto zal rijden is afhankelijk van de hoogte van de donatie.

Bijvoorbeeld:

€200,- rijdt ik 4 maanden met reclame op mijn auto

€400,- rijdt ik 8 maanden met reclame op mijn auto

€500,- rijdt ik een jaar met reclame op mijn auto

De trekking zal zijn in week 5 van 2023. 

Iedereen alvast super bedankt voor jullie donatie, die mij helpt om mijn dromen waar te maken! Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn prestaties, neem ook even een kijkje op mijn moeders Youtube kanaal voor een aantal zwemfilmpjes van mij -- hieronder de link.

Liefs Marit Huisman.

 

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Esther Heezen € 25 € 28 iDEAL via Mollie
  Zwannie Van den brink € 20 € 23 iDEAL via Mollie
  Rob Belder € 20 € 23 iDEAL via Mollie
  Denise Snelting € 15 € 15 iDEAL via Mollie
  Jonathan Leendertse € 50 € 53 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Video's