Skip to main content

Redmer Duiker
Help mee Redmer Duiker naar ECC

Judo
Redmer Duiker heeft in totaal
€ 583 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1051
  Redmer Duiker
  Heerenveen
  Friesland
  3e Meetmoment Den Haag, 5e Nederlandse Kampioenschappen

Campagne statistieken

€ 500
20.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 500
Dag (en) verstreken
298
Dag(en) te gaan
-198
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Redmer Duiker | Beste Lezer, Graag stel ik mij aan u voor, ik ben Redmer Duiker, 17 jaar en op een dag wil ik uiteindelijk de beste judoka o....

Beste Lezer,

Graag stel ik mij aan u voor, ik ben Redmer Duiker, 17 jaar en op een dag wil ik uiteindelijk de beste judoka op de Olympische Spelen zijn en daar met goud om mijn nek op het podium staan.

Sinds mijn 5e levensjaar judo ik bij de club "Judo Edwin Steringa" en sinds die tijd staat mijn leven voor een groot deel in het teken van deze sport.

Op dit moment volg ik de opleiding Voeding en Leefstijladviseur, dit combineer ik met het topsport progamma in Heerenveen.

Na mijn recente prestaties op de meetmomenten in Den Haag en Enschede heeft de Judo Bond (JBN) mij nu geselecteerd voor de deelname aan de European Cadet Cups. Als ik ook goed presteer op deze drie toernooien kan ik geselecteerd worden voor de titel toernooien EK, WK en EYOF (European Youth Olympic Festival) in 2023.

Om de juiste voorbereidingen te treffen is deelname aan diverse trainingsstages (binnen- en buitenland) nu noodzakelijk. Daarnaast moet ik ook beschikken over een goed trainingsoutfit, International Judo Federation (IJF) goedgekeurde judopakken + judobanden en zijn er ook nog veel reis- en verblijfskosten te maken.

Deelname aan deze toernooien, trainingsstages en pakken zijn dus ontzettend duur en valt alleen met mijn bijbaan niet meer te financieren. Mede omdat ik door de vele trainingsuren en mijn huidige opleiding, nog maar zeer beperkt tijd heb om te werken/ bij te verdienen. Daarom heb ik op korte termijn donaties/ hulp van sponsoren nodig om met name de onderstaande uitgaven te kunnen gaan bekostigen en daarmee mijn deelnames mogelijk te maken.

- ECC= deelname en reis/verblijf ongeveer per toernooi 700-1000 euro

- Trainingsstages= Deelname en reis/verblijf per trainingsstage 300-500 euro

- Judopakken/Banden IJF goedgekeurd = blauw&wit, per set 250-350 euro

- Trainingsoutfit met sponsorruimte, via sponsoren

Donaties gaan via deze site en wil ik u op voorhand voor bedanken. Voor de sponsoring ben ik graag bereid tot tegenprestatie(s) en kunnen we altijd passende afspraken over maken, neem daarvoor rechtstreeks contact met mij op via de mail of Instagram.

Helpt u mij op weg naar uiteindelijk Olympische deelname, dat zou toch fantastisch zijn?

Sportieve groet, Redmer Duiker.

 

Bedankt voor de support!
Redmer Duiker

Help mee Redmer Duiker naar ECC

1

Donateur(s)

€ 500

Gedoneerd

298

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Beste Lezer, Graag stel ik mij aan u voor, ik ben Redmer Duiker, 17 jaar en op een dag wil ik uiteindelijk de beste judoka op de Olympische Spelen zi ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Veel succes!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!