Skip to main content
Standaard Avatar

Mees Wink
Help Mees Wink naar het jeugd WK 2023 in Birmingham

 • Talent Profiel
  ID : 1047
  Mees Wink
  Heerenveen
  Friesland
  15e plaats individueel op jeugd WK 2022, 6e plaats synchroon op jeugd WK 2022

10

Donateur(s)

€ 1275

Gedoneerd

483

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag
51% Gefinancieerd

DONATIE | GYMNASTIEK - TRAMPOLINE | NON-PROFIT


Ik ben Mees Wink,  14 jaar en woon in Heerenveen.  Mijn droom is om wereldkampioen trampolinespringen te worden. 7 keer per week train ik hier hard voor in de Epke Zonderland turnhal in Heerenveen. Helaas is dit (nog) niet genoeg om wereldkampioen te worden. Daarvoor zou ik eigenlijk nog meer moeten trainen en vooral ook meer buitenlandse ervaring op doen, door middel van wedstrijden of trainingsstages. Ik zit in 2 vwo en gelukkig heeft mijn school veel ervaring met topsport en geven zij mij Lees het hele verhaal

Ik ben Mees Wink,  14 jaar en woon in Heerenveen. 

Mijn droom is om wereldkampioen trampolinespringen te worden.

7 keer per week train ik hier hard voor in de Epke Zonderland turnhal in Heerenveen. Helaas is dit (nog) niet genoeg om wereldkampioen te worden. Daarvoor zou ik eigenlijk nog meer moeten trainen en vooral ook meer buitenlandse ervaring op doen, door middel van wedstrijden of trainingsstages. Ik zit in 2 vwo en gelukkig heeft mijn school veel ervaring met topsport en geven zij mij hier de ruimte voor. 

Afgelopen twee jaar mocht ik ook al deelnemen aan het jeugd WK, in 2021 in Baku en in 2022 in Sofia. In Sofia ben ik met mijn synchroonpartner Brent, zelfs 6e van de wereld geworden. Dit jaar hoop ik mij weer te kwalificeren voor het jeugd WK maar daarvoor zal ik hard aan het werk moeten  tijdens de trainingen. 

Maar veel buitenlandse wedstrijden en/of trainingsstages en het jeugd WK zelf, kosten ook veel geld. Helaas biedt de KNGU geen financiële ondersteuning voor dit soort projecten en moeten we als sporter alles zelf betalen. De vorige twee jaar hebben mijn ouders een groot gedeelte betaald en is de rest betaald via acties waarmee ik geld heb ingezameld. Nu wil ik het via het Yvonne van Gennip Talent Fonds proberen. Gelukkig gelooft het Talent Fonds ook in mij en willen ook zij mij financieel helpen. 

Geloven jullie ook dat mijn droom werkelijkheid kan worden en willen jullie me helpen? 

 

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Anonieme donateur € 500 € 1 iDEAL via Mollie
  Jan&Gerlinde € 25 € 28 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 20 € 1 iDEAL via Mollie
  Niels en Jose € 20 € 23 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 15 € 1 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!