Skip to main content

Meike Veen
Help Meike Veen naar de top!

Schaatsen - Langebaan
Meike Veen heeft in totaal
€ 1419 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1007
  Meike Veen
  Westerlee
  Groningen
  2e Plaats Ijsselcup + baanrecord, Nederlands kampioen marathon 2017, 2e op het NK allround junioren 2022, 2e op het NK sprint junioren 2022
  https://www.talentned.nl/teams/schaatsen/meike-veen

Campagne statistieken

€ 1419
70.95%
Donateur(s)
50
Gedoneerd
€ 1419
Dag (en) verstreken
558
Dag(en) te gaan
-439
Doelbedrag
€ 2000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Meike Veen | Hoiiii, mijn naam is Meike Veen, 18 jaar oud en kom uit Westerlee (Groningen). Schaatsen is mijn grootste passie. Dit doe ik al ....

Hoiiii, mijn naam is Meike Veen, 18 jaar oud en kom uit Westerlee (Groningen). Schaatsen is mijn grootste passie. Dit doe ik al sinds dat ik zes jaar oud ben. Schaatsen is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben begonnen bij de ijsvereniging Borgercompagnie. Vervolgens ben ik bij de baanselectie in Groningen aangesloten. Sinds dit seizoen mag ik met trots uitkomen voor TalentNED, een schaatsploeg voor junioren onder leiding van Gerard Kemkers. Hier train ik zo'n 10 keer in de week om alles uit mezelf te halen. Mijn grootste doel is om een profschaatster te worden en uiteindelijk op de Olympische Spelen te bereiken.

Het leukste aan schaatsen vind ik de snelheid die je in de bochten hebt. Ook het verbeteren van jezelf is erg uitdagend. Hier ben je elke training mee bezig. Als je dan merkt dat het goed gaat geeft dat een enorme kick en meer motivatie.

Tot nu toe gaat het met vallen en opstaan. Afgelopen twee seizoenen heb ik meerdere blessures moeten doorstaan. Desondanks wist ik afgelopen seizoen tweede te worden op het NK Sprint en Allround. 

Mijn doelen op korte termijn is een goede klassering op het NK allround en sprint. Ook lijkt het mij heel bijzonder om het WK junioren te mogen rijden, maar omdat ik een maand geleden mijn elleboog heb gebroken wordt dit een grote uitdaging. Toch weet ik dat het erin zit, als de komende trainingsweken goed verlopen. 

Schaatsen is een erg dure sport. Schaatsen, reiskosten en al het overige materiaal kosten een hele hoop geld. Maar denk ook aan sportvoeding ,supplementen of alles voor op de racefiets. Om deze reden ben ik op deze crowdfunding te vinden. Ik zoek namelijk mensen die mee willen helpen met het bereiken van mijn doelen! 

Helpt u mij mee richting de top?

Bedankt voor de support!
Meike Veen

Help Meike Veen naar de top!

50

Donateur(s)

€ 1419

Gedoneerd

558

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Hoiiii, mijn naam is Meike Veen, 18 jaar oud en kom uit Westerlee (Groningen). Schaatsen is mijn grootste passie. Dit doe ik al sinds dat ik zes jaar ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Familie Vermeulen € 15   Zet m op, Meike! Alle goeds, Bar, Rene, Hannah en Frouke Vermeulen  
Theo De Koers Noord € 50   Hoi Meike, op nieuwe ijzers ga je vast nog veel sneller. Go go go💪🏻💪🏻💪🏻 
Jans Rosing € 10    
Anonieme donateur € 10    
Piet en jannie van Boven € 20   Veel succes van de overburen.  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!