Steun de crowdfunding campagne:

Help Merel Braaksma Naar Haar Grote Droom!

Merel Braaksma
Help Merel Braaksma naar haar grote droom!

Zeilen
 • Talent Profiel
  Merel Braaksma
  Medemblik
  Zeilen
  Noord-Holland
  31 bij Europacup

Campagne statistieken van
Merel Braaksma

€ 2217
26.08%
Donateur(s)
23
Gedoneerd
€ 2217
Dag (en) verstreken
52
Dag(en) te gaan
115
Doelbedrag
€ 8500

Crowdfunding Campagne voor Merel Braaksma | Mijn naam is Merel Braaksma ik ben 14 jaar oud en woon in Medemblik en mijn droom is om naar de Olympische spelen te gaan. ....

Mijn naam is Merel Braaksma ik ben 14 jaar oud en woon in Medemblik en mijn droom is om naar de Olympische spelen te gaan.

Mijn sport is zeilen en dat doen ik nu al 7 jaar, 4 jaar in de optimist en 3 jaar in de laser 4.7/ilca 4. Met beide boten heb ik diverse regionale-, nationale- en internationale wedstrijden gedaan, maar mijn grootste droom is meedoen met de olympische spelen. Om die droom te bereiken ben ik elk weekend en in de vakanties elke dag op het water om te trainen. Om veel ervaringen op te doen train ik ook in het buitenland met diverse nationaliteiten. Door al deze terugkomende trainingen en wedstrijden heb je ook goed materiaal nodig, daarom ben ik in de andere uurtjes bezig met het onderhoud van mijn zeilboot.

Om de top te kunnen bereiken zijn trainingen, wedstrijden en goed materiaal niet de enige dingen die noodzakelijk zijn om dit doel te kunnen halen, daarom ga ik 2 keer per week naar de sportschool om mijn lichaam sterker te maken. Om dit goed te kunnen volhouden is voeding een heel belangrijk thema, daarvoor heb ik een sportvoedingsdeskundige die mijn hierbij ondersteund.

De kosten voor al deze onderwerpen zijn hoog, helaas is er geen financiële ondersteuning vanuit diverse sportbonden hiervoor. Om mijn droom waar te kunnen maken vraag ik daarom uw steun.

Merel Braaksma

Bedankt voor de support!
Merel Braaksma

Help Merel Braaksma naar haar grote droom!

23

Donateur(s)

€ 2217

Gedoneerd

52

Dag (en) verstreken

€ 8500

Doelbedrag

DONATIE | ZEILEN | NON-PROFIT


Mijn naam is Merel Braaksma ik ben 14 jaar oud en woon in Medemblik en mijn droom is om naar de Olympische spelen te gaan. Mijn sport is zeilen en da ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Margret van Dijk € 10 Heel veel succes Merel!!
rake rigging bv € 500
Paul Bus € 50
Anonieme donateur € 500
Cindy Sturm-Jacobs € 50 Ga ervoor Merel!
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com