Skip to main content
Standaard Avatar

Merel Braaksma
Help Merel Braaksma naar haar grote droom!

TeamAllianz
 • Talent Profiel
  ID : 835
  Merel Braaksma
  Medemblik
  Noord-Holland
  31 bij Europacup

38

Donateur(s)

€ 2585

Gedoneerd

788

Dag (en) verstreken

€ 8500

Doelbedrag
30.41% Gefinancieerd

DONATIE | ZEILEN | NON-PROFIT


Mijn naam is Merel Braaksma ik ben 14 jaar oud en woon in Medemblik en mijn droom is om naar de Olympische spelen te gaan. Mijn sport is zeilen en dat doen ik nu al 7 jaar, 4 jaar in de optimist en 3 jaar in de laser 4.7/ilca 4. Met beide boten heb ik diverse regionale-, nationale- en internationale wedstrijden gedaan, maar mijn grootste droom is meedoen met de olympische spelen. Om die droom te bereiken ben ik elk weekend en in de vakanties elke dag op het water om te trainen. Om veel ervaring Lees het hele verhaal

Mijn naam is Merel Braaksma ik ben 14 jaar oud en woon in Medemblik en mijn droom is om naar de Olympische spelen te gaan.

Mijn sport is zeilen en dat doen ik nu al 7 jaar, 4 jaar in de optimist en 3 jaar in de laser 4.7/ilca 4. Met beide boten heb ik diverse regionale-, nationale- en internationale wedstrijden gedaan, maar mijn grootste droom is meedoen met de olympische spelen. Om die droom te bereiken ben ik elk weekend en in de vakanties elke dag op het water om te trainen. Om veel ervaringen op te doen train ik ook in het buitenland met diverse nationaliteiten. Door al deze terugkomende trainingen en wedstrijden heb je ook goed materiaal nodig, daarom ben ik in de andere uurtjes bezig met het onderhoud van mijn zeilboot.

Om de top te kunnen bereiken zijn trainingen, wedstrijden en goed materiaal niet de enige dingen die noodzakelijk zijn om dit doel te kunnen halen, daarom ga ik 2 keer per week naar de sportschool om mijn lichaam sterker te maken. Om dit goed te kunnen volhouden is voeding een heel belangrijk thema, daarvoor heb ik een sportvoedingsdeskundige die mijn hierbij ondersteund.

De kosten voor al deze onderwerpen zijn hoog, helaas is er geen financiële ondersteuning vanuit diverse sportbonden hiervoor. Om mijn droom waar te kunnen maken vraag ik daarom uw steun.

Merel Braaksma

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Marisa Stegmeijer € 25 € 28 iDEAL via Mollie
  Antoinette en Freek € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Yvonne Buwalda € 15 € 15 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 50 € 1 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 50 € 1 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen