Skip to main content
Standaard Avatar

Mette Halewijn
Help Mette in 2024 naar haar eerste meerdaagse concoursen!

 • Talent Profiel
  ID : 1364
  Mette Halewijn
  Oostknollendam
  Noord-Holland
  65,57% in het ZZ-Licht

26

Donateur(s)

€ 3563

Gedoneerd

193

Dag (en) verstreken

€ 4000

Doelbedrag
89.08% Gefinancieerd

DONATIE | PAARDRIJDEN - SPRINGEN | NON-PROFIT


Hi, ik ben Mette Halewijn en ik ben 18 jaar oud. Sinds dat ik een baby was werd ik door mijn oppas al op een pony gezet, toen ik 5 was begon ik echt met rijden en toen ik 12 was kreeg ik dan eindelijk mijn eerste eigen pony. Vandaag de dag heb ik die pony, Blaise nog steeds. Na jaren tussen de pony’s gestart te hebben tot en met het hoogste niveau (Z2) dressuur en het Z springen starten wij nu tussen de paarden in het springen en in het ZZ-Licht dressuur, wat de hoogste landelijke klasse is. Lees het hele verhaal

Hi, ik ben Mette Halewijn en ik ben 18 jaar oud. Sinds dat ik een baby was werd ik door mijn oppas al op een pony gezet, toen ik 5 was begon ik echt met rijden en toen ik 12 was kreeg ik dan eindelijk mijn eerste eigen pony.

Vandaag de dag heb ik die pony, Blaise nog steeds. Na jaren tussen de pony’s gestart te hebben tot en met het hoogste niveau (Z2) dressuur en het Z springen starten wij nu tussen de paarden in het springen en in het ZZ-Licht dressuur, wat de hoogste landelijke klasse is. Met Blaise heb ik een erg bijzondere band. Ik kocht hem dat hij 8 jaar oud was, en toen had hij al 8 eigenaren gehad. Hij was erg mensenschuw en had duidelijk veel meegemaakt. Inmiddels kunnen wij lezen en schrijven met elkaar en gaat alles door vertrouwen. 2 jaar geleden besloot ik om een nieuw avontuur aan te gaan en kocht een onbeleerd tweejarig dressuurpaard, Pumba. Ik heb hem vanaf het begin zelf opgeleid en breng hem inmiddels uit in de basissport. Verder breng ik nog een paard uit van een stalgenoot. Lion heeft erg veel talent voor het springen en ik ben hem daarin aan het opleiden.

Ik vind beide disciplines, zowel het springen als het dressuur erg leuk, en dat zie je niet vaak! In beide disciplines zou ik graag willen groeien. Om te kunnen groeien zou ik heel graag op meerdaagse concoursen willen gaan. Het is mijn droom om naar Green Valley Estate in Deurne te gaan, naar de Peelbergen en naar Sentower Park in België. maar helaas zijn dit soort wedstrijden erg duur… Zo moet je niet alleen inschrijfgeld en vervoer betalen, maar ook verblijf voor mijn paarden en mijzelf. Mijn moeder steunt mij financieel, maar omdat ik naast mijn sport bewegingswetenschappen studeer aan de Vrije Universiteit, hou ik zelf weinig tijd over om wat extra’s te verdienen. Daarom zou ik hiervoor graag jouw hulp willen inschakelen!

Wat heb ik jou te bieden? Allereerst ben je na een donatie altijd welkom om bij mijn paarden te komen kijken! Denk aan trainingen of wedstrijden. Of wellicht wil je er graag iets over leren? Daarnaast heb ik voor bedrijven nog iets te bieden. Ik heb namelijk een trailer waarmee ik door heel Nederland rij, en door jouw donatie misschien nog verder! Geef jij een donatie vanaf €250? Dan mag jij in overleg het logo van jouw bedrijf op mijn trailer plaatsen! Heb jij als bedrijf iets anders te bieden? Denk aan kleding of professionele foto’s, laat het mij weten!

Heel erg bedankt voor de steun & het vertrouwen! Ik kijk uit naar een jaar vol uitdagingen & groei!

Je kunt mij bereiken via: 

 

 

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Oefentherapie Wormer € 500 € 500 iDEAL via Mollie
  Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500 € 250 iDEAL via Mollie
  Astrid € 20 € 20 iDEAL via Mollie
  Topsport Zaanstreek € 400 € 250 iDEAL via Mollie
  Astrid € 20 € 20 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen