Skip to main content

Michel Tsiba
Help Michel Tsiba met zijn partner Daria Danilova om nieuwe kuren te maken!

Schaatsen - Kunstrijden
Michel Tsiba heeft in totaal
€ 2500 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 845
  Michel Tsiba
  Zandvoort
  Noord-Holland
  9e plek Wereld Kampioenschappen 2022
  https://micheltsiba.com

Campagne statistieken

€ 1000
40.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 1000
Dag (en) verstreken
416
Dag(en) te gaan
-394
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Michel Tsiba | Mijn naam is Michel Tsiba, 25 jaar oud, ik kom uit Zandvoort en ik beoefen de sport kunstschaatsen in de discipline paarrijden....

Mijn naam is Michel Tsiba, 25 jaar oud, ik kom uit Zandvoort en ik beoefen de sport kunstschaatsen in de discipline paarrijden samen met mijn partner Daria Danilova.


Daria en ik schaatsen 5 jaar samen, in deze 5 jaar hebben wij al mooie resultaten bereikt, met als beste prestatie een 9e plek op het WK van 2022 en een 13e plek op het WK van 2023. Daarnaast zijn wij 3-voudig Nederlands Kampioen, hebben wij 2 EK’s en 3 WK’s gereden, waarbij wij geschiedenis schreven in 2021 door het eerste Nederlandse paar ooit te zijn die mee deed aan een WK.

Daria en ik hebben een doel, met de top meedraaien op de Olympische Spelen van 2026. Wij doen er alles aan om dit doel te verwezenlijken. Met onze prestaties zijn wij goed op weg om dit te behalen. 

Helaas, zelfs met onze prestaties en potentie, krijgen wij nog steeds helaas geen financiële ondersteuning. Naast het feit dat wij geen inkomen hebben omdat wij full time bezig zijn met onze sport, kunnen we niet eens alle kosten dekken van onze trainingen. Vandaar hebben we jullie hulp nodig! Help ons op weg naar de medailles, wij zamelen geld in zodat wij nieuwe kuren kunnen maken zodat wij er volgend seizoen weer helemaal klaar voor zijn!

Help ons op weg naar de top! Wij waarderen jullie hulp, elke bijdrage brengt on een stap vooruit! Super bedankt en hopen op jullie steun!

Bedankt voor de support!
Michel Tsiba

Help Michel Tsiba met zijn partner Daria Danilova om nieuwe kuren te maken!

1

Donateur(s)

€ 1000

Gedoneerd

416

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - KUNSTRIJDEN | NON-PROFIT


Mijn naam is Michel Tsiba, 25 jaar oud, ik kom uit Zandvoort en ik beoefen de sport kunstschaatsen in de discipline paarrijden samen met mijn partner ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 1000   Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!