Skip to main content

ilse Bierma
Help mij bij het bereiken van mijn dromen

Schaatsen - Langebaan
ilse Bierma heeft in totaal
€ 500 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1453
  ilse Bierma
  Lelystad
  Gelderland
  7e plaats NK 3 km

Campagne statistieken

€ 500
66.67%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 500
Dag (en) verstreken
17
Dag(en) te gaan
14
Doelbedrag
€ 750

Crowdfunding Campagne voor ilse Bierma | Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met schaatsen. Ik kom uit een echte schaatsfamilie dus werd al op jonge leeftijd meegenomen ....

Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met schaatsen. Ik kom uit een echte schaatsfamilie dus werd al op jonge leeftijd meegenomen naar de ijsbaan. Tot mijn 12e heb ik altijd in Dronten geschaatst bij schaatstrainingsgroep Lelystad totdat de ijsbaan in Dronten sloot. We zijn toen met de club naar Amsterdam gegaan en daar ben ik in de selectie terecht gekomen. In 2023 heb ik mij aangesloten bij KNSB Talent team Midden-Oost. Hier heb ik de kans gekregen om mij verder te ontwikkelen. Mijn specialiteiten liggen op de langere afstanden. Mijn beste prestatie was dan ook een 7e plek op het Nk 3km in 2023. Verder vind ik het rijden van marathons ook erg leuk en ben ik er van overtuigd dat dit mij zal helpen met het verbeteren van mijn tijden op de langebaan. Na een ongelukkig schaatsseizoen ben ik nu weer volop in training om er aankomend seizoen wat moois van te maken. 
Helaas is het schaatsen een erg dure sport en kost het veel tijd en geld om overal naartoe te reizen. Door wat geld te doneren helpt u mij verder met het bereiken van mijn dromen. Alvast Bedankt!

Bedankt voor de support!
ilse Bierma

Help mij bij het bereiken van mijn dromen

1

Donateur(s)

€ 500

Gedoneerd

17

Dag (en) verstreken

€ 750

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met schaatsen. Ik kom uit een echte schaatsfamilie dus werd al op jonge leeftijd meegenomen naar de ijsbaan. Tot mi ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Beste Ilse, bedankt voor je mooie bijdrage aan Missie 1 voor 100! Veel succes met je schaatscarrière!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!