Skip to main content

Nils Baalmans
Help Nils Baalmans naar de Europacups in 2024

Judo
Nils Baalmans heeft in totaal
€ 1571 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 749
  Nils Baalmans
  Oosterzee
  Friesland
  2024 Europacup Poznan Polen 5e (-90) -21, 2023 Tervuren Belgie 1e ( -90) -21, 2022 Europacup Strasbourg 7e (-90kg), 2022 NK-18 1e (-90kg)
  https://www.judoinside.com/judoka/93309/Nils_Baalmans/judo-career

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
14
Dag(en) te gaan
75
Doelbedrag
€ 1600

Crowdfunding Campagne voor Nils Baalmans | Hallo ik ben Nils Baalmans en ben 18 jaar oud. Sinds mijn 6e verjaardag judo ik.  Judo is mijn leven. Waar ik eerst begon m....

Hallo ik ben Nils Baalmans en ben 18 jaar oud. Sinds mijn 6e verjaardag judo ik. 

Judo is mijn leven. Waar ik eerst begon met 1 keer per week trainen en af en toe een wedstrijd is het inmddels uitgegroeid naar 16 uur per week trainen in Heerenveen bij TalentBase NL en daarnaast wekelijks naar Papendal. Zeer regelmatig heb ik wedstrijden in het buitenland.

Door mijn drukke programma m.b.t. trainen en school heb ik nauwelijks tijd om te werken. Doordat mijn werkgever erg flexibel is lukt dat dan toch voor een paar uurtjes per week. 

In juni 2022 ben ik Nederlands kampioen geworden bij de -18 jaar. 

Vorig jaar was mijn eerste jaar bij de junioren (-21). Ik maakte een mooie start en werd zelfs geselecteerd om mee te doen met de Europacups. Helaas heb ik hier niet aan mee kunnen doen in verband met blessures. 

Maar ik ben klaar voor het nieuwe judojaar! 

Zondag 14 april ben ik naar een Europacup in Poznan (POL) geweest en heb daar om brons mogen judoen. Helaas verloor ik deze wedstrijd. 

Zondag 19 mei zal ik in Malaga (Spanje) meedoen. Zondag 2 juni judo ik in Graz (Oostenrijk) en zondag 16 juni in Birmingham (UK)

Dit allemaal om een plekje te bemachtigen voor de Europese Kampioenschappen in Talinn (Estland) in september. Ik ga ervoor!

Al deze wedstrijden moet ik zelf bekostigen, wat per Europacup neerkomt op zo'n 800 Euro. Dus met elke donatie ben ik erg blij!

Ook hou ik me graag aanbevolen voor wanneer iemand mij in contact kan brengen met een sponsor die mij zou willen ondersteunen/sponsoren ()

Allemaal ontzettend bedankt en volg me op insta of facebook (nils_baalmans)!

 

 

 

 

Bedankt voor de support!
Nils Baalmans

Help Nils Baalmans naar de Europacups in 2024

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

14

Dag (en) verstreken

€ 1600

Doelbedrag

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Hallo ik ben Nils Baalmans en ben 18 jaar oud. Sinds mijn 6e verjaardag judo ik.  Judo is mijn leven. Waar ik eerst begon met 1 keer per week traine ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!