Skip to main content
Standaard Avatar

Romy van Vreden Van Vreden
Help mij op weg naar het JWK in Nieuw Zeeland

Talentboek Den Haag
 • Talent Profiel
  ID : 1125
  Romy van Vreden Van Vreden
  Den Haag
  Zuid-Holland
  3de op het EYOF 2022 big air, 11de plaats van het jeugd WK in Leysin, 5de op de europacup font romeu, 1ste plaats Fis wedstrijd landgraaf

1

Donateur(s)

€ 500

Gedoneerd

482

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag
10% Gefinancieerd

DONATIE | SKIëN - SNOWBOARD SLOPESTYLE | NON-PROFIT


Hallo allemaal,Mijn naam is Romy van Vreden en ik ben 17 jaar oud. Afgelopen seizoen heb ik mij gekwalificeerd voor de jeugd wereldkampioenschappen 2023 in Nieuw Zeeland. Ik hoop hier net zoals op de andere Europa Cups goed te kunnen presteren zodat ik over 3 jaar mijn droom kan waarmaken en mij kan kwalificeren voor de Olympische Spelen in 2026. Om dit te kunnen bereiken zou ik alle financiële hulp zeker kunnen gebruiken, alle kleine beetjes zouden mij al heel erg helpen. Alvast bedankt Lees het hele verhaal

Hallo allemaal,
Mijn naam is Romy van Vreden en ik ben 17 jaar oud. Afgelopen seizoen heb ik mij gekwalificeerd voor de jeugd wereldkampioenschappen 2023 in Nieuw Zeeland.

Ik hoop hier net zoals op de andere Europa Cups goed te kunnen presteren zodat ik over 3 jaar mijn droom kan waarmaken en mij kan kwalificeren voor de Olympische Spelen in 2026.

Om dit te kunnen bereiken zou ik alle financiële hulp zeker kunnen gebruiken, alle kleine beetjes zouden mij al heel erg helpen.

Alvast bedankt

 • Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500 € 2500 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen