Skip to main content

Jolanda Vos
Nederlands Kampioen wil graag naar Junior Grandprix 2023

Schaatsen - Kunstrijden
Jolanda Vos heeft in totaal
€ 2562 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 758
  Jolanda Vos
  Sprang-Capelle
  Noord-Brabant
  Latvia Trophy dec-2022 7th place of 24 and Personal Best, Bavarian Open feb-2023 2nd place, Dutch Champion Junior Ladies 2023

Campagne statistieken

€ 1252
35.77%
Donateur(s)
6
Gedoneerd
€ 1252
Dag (en) verstreken
506
Dag(en) te gaan
-327
Doelbedrag
€ 3500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Jolanda Vos | Mijn naam is Jolanda Vos, 17 jaar en ik woon in Sprang-Capelle en mag supertrots vermelden dat ik Nederlands Kampioen Junioren ....

Mijn naam is Jolanda Vos, 17 jaar en ik woon in Sprang-Capelle en mag supertrots vermelden dat ik Nederlands Kampioen Junioren dames 2023 ben geworden!

Ik ben op mijn vijfde jaar op het ijs gestapt en mijn passie en liefde is door de jaren heen alleen maar groter geworden. Ik zou dit niet willen missen. En ik heb nog zoveel te leren.

Net als vorig jaar schaats ik in de categorie Junioren. In dit seizoen heb ik al mooie podiumplaatsen behaald tijdens de drie Nederlandse selectiewedstrijden en ook in Riga, Letland, tijdens de Latvia Trophy op 16 en 17 december 2022, een mooie 7e plaats behaald in een groep van 24 schaatssters. Daar heb ik voor de tweede keer in dit seizoen mijn Personal Best verbeterd en nog steeds kan en wil ik mezelf verbeteren en verder ontwikkelen. Het vorige seizoen is niet verlopen zoals ik bedacht en gehoopt had, maar met behulp en het vertrouwen van mijn huidige Olympische Coach Jorik Hendrickx en zijn team ben ik enorm gegroeid in mijn ontwikkeling en mijn zelfvertrouwen. En dit heb ik tijdens de Bavarian Open op 2 en 3 februari kunnen laten zien, mijn eerste internationale podium met een mooie 2e plaats en opnieuw een Personal Best behaald.
En ik ben supertrots dat ik nu ook nog het N
K heb gewonnen! Wat een mooie afsluiter van dit wedstrijdseizoen. Mijn harde werken is beloond!

Nu kijk ik uit naar de komende periode. Het maken van nieuwe küren, een aantal internationale trainingsstages met na de zomer als eerste doel deelname aan de Junior Grandprix.

Omdat mijn ouders bijna alles helemaal zelf betalen, ijs, trainingen, kleding, schaatsen, reis- en verblijfskosten wedstrijden etc, wil ik mijn steentje bijdragen in de kosten van mijn trainingsstages. Helpt u mij mee?

Bedankt voor de support!
Jolanda Vos

Nederlands Kampioen wil graag naar Junior Grandprix 2023

6

Donateur(s)

€ 1252

Gedoneerd

506

Dag (en) verstreken

€ 3500

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - KUNSTRIJDEN | NON-PROFIT


Mijn naam is Jolanda Vos, 17 jaar en ik woon in Sprang-Capelle en mag supertrots vermelden dat ik Nederlands Kampioen Junioren dames 2023 ben geworden ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 1000   Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière! 
Ina Spuijbroek € 10    
Paul Kok € 20   Succes en veel plezier met deze prachtige sport 🤗 
Anonieme donateur € 20    
Anonieme donateur € 100    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.