Jolanda Vos
Helpt u mij op weg naar mijn zomerstage?

Categorie SPORT
Jolanda Vos heeft in totaal
€ 1310 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 758
  Jolanda Vos
  Sprang-Capelle
  Schaatsen - Kunstrijden
  Noord-Brabant
  Latvia Trophy dec-2022 7th place of 24 and Personal Best

Campagne statistieken

€ 50
1.43%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 50
Dag (en) verstreken
37
Dag(en) te gaan
142
Doelbedrag
€ 3500

Crowdfunding Campagne voor Jolanda Vos | Mijn naam is Jolanda Vos, 17 jaar en ik woon in Sprang-Capelle. Ik ben op mijn vijfde jaar op het ijs gestapt en mijn passie ....

Mijn naam is Jolanda Vos, 17 jaar en ik woon in Sprang-Capelle.

Ik ben op mijn vijfde jaar op het ijs gestapt en mijn passie en liefde is door de jaren heen alleen maar groter geworden. Ik zou dit niet willen missen. En ik heb nog zoveel te leren.

Net als vorig jaar schaats ik in de categorie Junioren. In dit seizoen heb ik al mooie podiumplaatsen behaald tijdens de drie Nederlandse selectiewedstrijden en ook in Riga, Letland, tijdens de Latvia Trophy op 16 en 17 december 2022, een mooie 7e plaats behaald in een groep van 24 schaatssters. Daar heb ik voor de tweede keer in dit seizoen mijn Personal Best verbeterd en nog steeds kan en wil ik mezelf verbeteren en verder ontwikkelen. Het vorige seizoen is niet verlopen zoals ik bedacht en gehoopt had, maar met behulp en het vertrouwen van mijn huidige Olympische Coach Jorik Hendrickx en zijn team ben ik enorm gegroeid in mijn ontwikkeling en mijn zelfvertrouwen. En dit heb ik tijdens de Bavarian Open op 2 en 3 februari kunnen laten zien, mijn eerste internationale podium met een mooie 2e plaats en opnieuw een Personal Best behaald.

Het Nederlands Kampioenschap waarvoor ik mezelf heb gekwalificeerd, is mijn volgende wedstrijd, daar hoop ik uiteraard ook een mooi resultaat te behalen. Ook kijk ik al uit naar de periode erna. Het maken van een nieuwe lange kür, een aantal buitenlandse trainingskampen en hopelijk mijn deelname aan de Junior Grandprix na de zomer.

Maar om dit allemaal te kunnen betalen heb ik uw hulp nodig. Helpt u mij mee?

Bedankt voor de support!
Jolanda Vos

Helpt u mij op weg naar mijn zomerstage?

1

Donateur(s)

€ 50

Gedoneerd

37

Dag (en) verstreken

€ 3500

Doelbedrag

DONATIE | CATEGORIE SPORT | NON-PROFIT


Mijn naam is Jolanda Vos, 17 jaar en ik woon in Sprang-Capelle. Ik ben op mijn vijfde jaar op het ijs gestapt en mijn passie en liefde is door de ja ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 50    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.