Skip to main content

Maud Biezen
Help mij op weg naar nog betere prestaties

Schaatsen - Langebaan
Maud Biezen heeft in totaal
€ 1036 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1164
  Maud Biezen
  Goirle
  Noord-Brabant
  2e op NK marathon, 2e op NK massastart, 4e op de 3k

Campagne statistieken

€ 1036
86.33%
Donateur(s)
23
Gedoneerd
€ 1036
Dag (en) verstreken
243
Dag(en) te gaan
-61
Doelbedrag
€ 1200
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Maud Biezen | Hallo, mijn naam is Maud Biezen en ik ben 17 jaar. Ik woon in Goirle en ik schaats al vanaf mijn zesde bij IJsclub Tilburg. De ....

Hallo, mijn naam is Maud Biezen en ik ben 17 jaar. Ik woon in Goirle en ik schaats al vanaf mijn zesde bij IJsclub Tilburg. De laatste paar jaar heb ik veel mooie schaatstoernooien en NK ’s gereden. Zo ben ik als junior C tweede geworden op de NK marathon, als junior B ben ik tweede geworden op de NK massastart en tot slot ben ik als junior B vierde geworden op het NK 3000m. Schaatsen is mijn allergrootste passie en ik hoop de komende jaren nog heel veel mooie prestaties neer te zetten.

Afgelopen jaar heb ik eindexamen HAVO gedaan. Nu zit ik op het Johan Cruijff college en volg ik de richting sport en coaching. Deze school houdt rekening met mijn topsportprogramma, dat is super fijn. Uiteindelijk wil ik doorstuderen tot fysiotherapeut.

Sinds het afgelopen zomerseizoen ben ik een onderdeel van KNSB Talent Team Zuid. Het team bestaat uit een hoofdtrainer (Milan Kocken), twee hulptrainers, krachttrainer, fysiotherapeut, mentale coach en een voedingscoach. Naast het langebaanschaatsen doe ik ook veel andere dingen om sterker van te worden zoals: wielrennen, mountainbiken, hardlopen, krachtraining en skeeleren.

Om me verder te kunnen ontwikkelen en nog mooiere prestaties te leveren zou ik Custom Made schaatsschoenen aan willen schaffen. Dit zijn op maat gemaakte schaatsschoenen waarmee ik nog meer druk uit kan oefenen op het ijs.
Voor deze aanschaf zoek ik donaties en sponsoren. Hiervoor vraag ik jouw hulp. Met een klein bedrag help je mij op weg naar nog betere prestaties op het ijs.

Bedankt voor de support!
Maud Biezen

Help mij op weg naar nog betere prestaties

23

Donateur(s)

€ 1036

Gedoneerd

243

Dag (en) verstreken

€ 1200

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Hallo, mijn naam is Maud Biezen en ik ben 17 jaar. Ik woon in Goirle en ik schaats al vanaf mijn zesde bij IJsclub Tilburg. De laatste paar jaar heb i ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Beste Maud, bedankt voor je mooie bijdrage aan Missie 1 voor 100! We wensen je veel succes met je schaatscarrière!  
Renate € 5   Maud, Alle beetjes helpen, succes en vooral veel sport plezier. Follow you dreams. Ook voor jullie mam pap en je zussie.  
Ester Musters € 20    
Quintal € 15   Lieve Maud, op naar je nieuwe schaatsschoenen!! Je ben een topper!!  
Lex € 50   Go Maud, de aanhouder wint altijd!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!