Skip to main content
UPDATE WERKZAAMHEDEN op 2 en 3 juli 2024:

Wegens een grote update van ons platform is yvgtf.nl tijdelijk gesloten van 2 t/m 3 juli 2024.

Riad Bouhmida
Help Riad Bouhmida naar het WK Baku 2023

Taekwondo - Sparring
Riad Bouhmida heeft in totaal
€ 500 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1114
  Riad Bouhmida
  Rotterdam
  Zuid-Holland
  11 internationale G-2 medailles gewonnen, 3-voudig Nederlands kampioen, Driemaal gekwalificeerd voor het Europees Kampioenschap Taekwondo, Kanidaat voor het WK Taekwondo in Azerbeidzjan 2023

Campagne statistieken

€ 500
10.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 500
Dag (en) verstreken
456
Dag(en) te gaan
-361
Doelbedrag
€ 5000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Riad Bouhmida | Mijn naam is Riad Bouhmida en ik ben een 16-jarige Taekwondo-beoefenaar uit Nederland. Ik heb de kans gekregen om deel te nem....

Mijn naam is Riad Bouhmida en ik ben een 16-jarige Taekwondo-beoefenaar uit Nederland. Ik heb de kans gekregen om deel te nemen aan de Europese kampioenschappen Taekwondo in Estland in 2023, maar ik heb dringend financiële hulp nodig om deze kans te grijpen. Daarnaast ben ik bezig om mezelf te kwalificeren voor het WK in Baku in de seniorenklasse, ondanks dat ik nog een junior ben. Tevens heb ik op mijn allereerste kwalificatiewedstrijd voor het WK Baku al meteen een medaille weten te veroveren tegen veel oudere en ervaren spelers!

Als jonge Taekwondo-kampioen heb ik al verschillende medailles gewonnen op internationale ranking evenementen en nu is het tijd voor mij om mezelf uit te dagen op het hoogste niveau. De Europese kampioenschappen Taekwondo zijn een geweldige kans voor mij om mijn vaardigheden en talenten te laten zien aan de wereld en ik ben vastbesloten om de overwinning mee naar huis te nemen en mijn land zo goed mogelijk te representeren.

Belangrijkste prestaties:
- 3-voudig Nederlands Kampioen
- 12 medailles veroverd op internationale rankingevenementen.
- Sinds mijn 11e lid van de nationale selectie

Nu, met de kans om deel te nemen aan de Europese kampioenschappen Taekwondo, heb ik uw hulp nodig. Mijn familie en ik kunnen niet alle kosten dragen die gepaard gaan met zo'n groot evenement. Ik wil mezelf echter blijven uitdagen en de kans grijpen om mijn vaardigheden te laten zien aan de wereld.

Uw donaties zullen worden gebruikt om mijn reiskosten, verblijf en inschrijfgeld voor de Europese kampioenschappen Taekwondo te dekken. Ik beloof dat ik alles zal doen wat in mijn macht ligt om mezelf voor te bereiden op de competitie en om mezelf te laten zien als de beste Taekwondo-vechter die ik kan zijn.

Dus als je me wilt helpen mijn droom te verwezenlijken en mijn land te vertegenwoordigen op het hoogste niveau, doneer dan nu. Elke bijdrage, groot of klein, maakt een verschil en zal zeer gewaardeerd worden.

Bedankt voor uw steun!

Bedankt voor de support!
Riad Bouhmida

Help Riad Bouhmida naar het WK Baku 2023

1

Donateur(s)

€ 500

Gedoneerd

456

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | TAEKWONDO - SPARRING | NON-PROFIT


Mijn naam is Riad Bouhmida en ik ben een 16-jarige Taekwondo-beoefenaar uit Nederland. Ik heb de kans gekregen om deel te nemen aan de Europese kampio ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Veel succes! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!