Steun de crowdfunding campagne:

Help Mijn Droom Waar Te Maken

Ruben van randeraat
Help mijn droom waar te maken

Wielrennen - Weg
 • Talent Profiel
  Ruben van randeraat
  Koudekerk aan den rijn
  Wielrennen - Weg
  Zuid-Holland
  83e Ster van Zwolle UCI 1.2 2021 - 9e criterium Woensdrecht 2021 - 18e NK criterium Assendelft 2021 - 8 x 1e clubwedstrijden 2020 - 4 x 1e clubwedstrijden 2021 - Nederlands Kampioen ploegenachtervolging 2020 ( schaatsen) - 1e tijdrit Roelofarendsveen 2019 - Meerdere podium plekken en winst op Zwift
  https://youtu.be/re5L-FxIZUo

Campagne statistieken van
Ruben van randeraat

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
159
Dag(en) te gaan
53
Doelbedrag
€ 8000

Crowdfunding Campagne voor Ruben van randeraat | Beste, Ik ben Ruben van Randeraat (20) en ik heb de droom om prof wielrenner te worden. Maar bij het najagen van mijn ....

Beste,

Ik ben Ruben van Randeraat (20) en ik heb de droom om prof wielrenner te worden. Maar bij het najagen van mijn dromen kan ik wel wat hulp gebruiken. Twee jaar geleden had ik besloten om na het halen van mijn tweetalig vwo diploma een tussenjaar te nemen om mijn droom na te jagen. Helaas gooide het coronavirus roet in het eten, waardoor ik in 2020 geen wedstrijden heb kunnen rijden. Ook 2021 was verre van een normaal jaar , maar ik heb dit jaar toch mijn eerste criterium, omloop, klassieker en buitenlandse wedstrijd kunnen rijden. 

Ik heb in de beperkte tijd toch mooie stappen kunnen zetten en een hoop ervaring op kunnen doen. Ik ben er ook van overtuigd dat ik komend jaar mooie resultaten kan laten zien! Maar het wielrennen draagt ook zo z’n koste met zich mee. 

In 2021 ben ik begonnen aan een studie Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waardoor ik weinig tijd meer heb om naast het trainen en studeren nog te werken. Dit jaar heb ik gemerkt dat de kosten toch best hoog op kunnen lopen, denk daarbij aan : contributie, kleding, licenties, benzinekosten, materiaal, schade, sportvoeding etc. 

 

Daarom ben ik nu opzoek naar sponsoren die mij willen helpen om mijn droom haalbaarder te maken. Dit kan zijn in de vorm van een geld donatie, materiaal sponsor of voeding sponsor. Alle kleine beetjes helpen! 

 

Uiteraard wil ik ook wat terugdoen voor sponsoren. Zo kan ik reclame maken via sociale media voor bedrijven die sponsoren, een mooie dag fietsen samen met een bedrijf of andere diverse activiteiten. 

 

Wilt u mij helpen? Stuur dan een berichtje / reageer / bel 0614100205

 

Hier nog wat verdere informatie en foto’s over mijn sportcarrière. 

In de wintermaanden ben ik naast de trainingen op de fiets actief op de schaats waar ik marathons en langebaan wedstrijden rijd. In de winter doe ik ook aan Eracing via het platform Zwift. 

Bedankt voor de support!
Ruben van randeraat

Help mijn droom waar te maken

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

159

Dag (en) verstreken

€ 8000

Doelbedrag

DONATIE | WIELRENNEN - WEG | NON-PROFIT


Beste, Ik ben Ruben van Randeraat (20) en ik heb de droom om prof wielrenner te worden. Maar bij het najagen van mijn dromen kan ik wel wat hulp gebr ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com